Ayca009 Arkadaşlar kızım 1 yaşına girecek hangi marka devam sütü kullanıyorsunuz ve gelişimi nasıl kilo ve boy mesela hangi marka onerirsiniz
Irmakprensesinannesi Ayca009 13 ayligiz 1 yaşında olmasina rağmen hiç devam sütü inek sütü vermedim formül sütle devam eediyorum zatn ek gıdasını yiyor güzel ama doktorumuz asla ineks ütü devam sütü yok dedi
livanurvealpinannesi61 Ayca009 uzmanlar 2 yaşa kadar formül anne sütü yada formül mama verilir diyor. Çocuk devam sütleri sağlıklı değil.
Ayca009 livanurvealpinannesi61 mesela Aptamil 4 devam sütü kullanmayıp 3 numaraya devam etmek gerekiyor
OozlemOozlem Ayca009 yo yo aptamil 4e geçeceksiniz, aptamil formül mama zaten. Devam sütü dedikleri Pınar, İçim gibi markaların marketlerde satılan çocuk devam sütleri, onları tavsiye etmiyorlar.
Ayca009 OozlemOozlem bende devam sütten kastım Aptamil Bebelac gibi içim pinar içeriği temiz değil zaten kullnmam onlari
OozlemOozlem Ayca009 o zamam normalde aptamil kullanıyorsanız artık 4 numaraya geçebilirsiniz ayına uygun şekilde🌸