Balbeby Kızlar aranızda panda bisiklet kullanan varmı 10 aylık oğlum için almak istiyorum fakat kullanisli değilse boşuna para vermek istemiyorum sizler kaç aylıkken kullandınız veya memnun kaldınız mı https://imgyukle.com/i/nXa570
Honki_Ponki Balbeby Ben severek kullanıyorum parka ve markete giderken çok iyi oluyor yakın yerlerde çok kullanışlı bir bisiklet hatta tatile bile götürdüm brn bu bisikleti
Fasulye12 Balbeby kullanıyorum ama keşke daha ufak bir şey alsaymışım dedim. Büyük bir bisiklet , arada yürürken ayağım arkasındaki sepete çarpıyor . Daha derli toplu olanlarından almanızı tavsiye ederim . Dıştan bakınca çok sevimli ama 🙃
Irmakprensesinannesi Balbeby kziimda pembesi hello kitle kullniyrm gayet memnunum kızım severek biniyor hatta inmek istemiyor o kdr diyim parka sahile heryere gidiyrz onla çok kullanışlı memnunum bu sene ebebk ten 700 TL aldım çok memnunum 1 yaşında kziim yaz başında aldım
LaraCroft Balbeby bize 2 yaş civarı hediye geldi, 3 yaşına girecek hala kullanıyoruz. 4 te de kendi sürer muhtemelen. Apartman girişine koydum bebek arabası kullanmayacağım zaman veya onunla gezmek binmek istediğinde bildiriyorum bence keyifli😍🥰
Fasulye12 Balbeby 1.5 yaşında başladım kullanmaya. Bir de benim evimde kapalı balkonda duruyor , onun için kucağıma alıp dış kapıya taşıdığım için de bana büyük geliyor muhtemelen .
Balbeby Irmakprensesinannesi kaç aylıkken kullanıma başladınız peki bebeğim 10 aylık ve almayi düşünüyorum 10 aylık kullana bilirmiyiz yoksa bir kac ay daha beklemelimiyim
Fasulye12 Balbeby Eğer sizin de evde balkona koyacaksanız daha hafif , ufak olmasında fayda var. Belki girişte durursa ordan direkt dışarı çıkacaksanız rahat kullanabilirsiniz bu modeli
Irmakprensesinannesi Balbeby 10 aydan itibaren kullanılabilir diye biliyorum bebginiz desteksiz oturuyorsa kendi dengesini biraz olsun kurabiliyorsa sorun olmaz kızım 12 aylik ti daha 3 ay oldu kullanalı yeni aldım ama kziim premeture o yüzden ben geç aldım açıkçası çok memnunum kziim hiç inmek istemiyor
Deletedmom_18 Balbeby eger istanbulda yasiyorsaniz kullanmasi zor kaldirimlarda fln ben zorluk cekmistim
Laden Balbeby 1 yaşında yoktu aldığımda. Şuan 3,5 yaşında hala kullanıyoruz. Çok kullanışlı bir ürün bence🌺