Acemimom1 Kızlar 42 günlük bebeğim var gece yatarken nasıl giydireceğimi bir türlü çözemedim. Evim soğuk biz uzun kollu pijamalarla yatıyoruz. Onu nasıl giydirmem lazım.
Deletedmom_58 Acemimom1 siz nasıl giyiyorsanuz öyle giydirmeniz ve bir kat daha giydirmeniz lazım daha çok küçük çünkü
The_Ana Acemimom1 uzum kollu giyiyorsan ona uzun kollu ve yelek tarzı giydşrmen lazım. Kısa kollu giyiyorsan oda uzun kollu giycek
Balim61 Acemimom1 Siz uzun kolla geziyosanz onada uzun kol zibin ve ustune bi takim giydirn yeterli olr bnce.Siz usuyup usumedgini anlrsnz zatn vucudndan cok sicak olursa zjbini kisa kola cevirirsnz
eylul19 Acemimom1 uzun kollu pıjama ustune ınce muslın ortu ortun.eger battanıye ıle terledıyse .ben cok usurum bebegım tam tersı sıcagı hıc sevmez yaz kıs terler o yuzden hıc kalın gıydırmem.1 kat fzla gıydırın derler ama bu bebekten bebege gore degısıyor bnce.
Acemimom1 Biz üzerimize battaniye almaya başladık mesela bugün onunda üzerine örttüm terlemis Deletedmom_58 The_Ana
Deletedmom_58 Acemimom1 sen üşüyorsan o da üşüyodur annesi . Usudugunu anlamak için sırtına ve göğsüne bakmanız lazım uzun kollu takım ve yelek giydirebilirsiniz çorap da dahil
Znurr Acemimom1 sizden bi kat fazla giydirip üstüne ince bi müslin örtebilirsiniz, geceleri göğsüne karnına bakın soğuksa üşüyordur daha kalın bir battaniye örtersiniz
Acemimom1 Deletedmom_58 bugün ince uzun kollu kıyafetlerle uyudu ince de bı kundak yaptım battaniyeyi üstüne çekmesin diye ama terlemisti ya bı ayarlayamadim en iyisi uyku tulumu almak sanirim
Deletedmom_58 Acemimom1 uyku tulumu alabilirsiniz evet sağlıcakla büyütün 🥰yeni anne olduğum zamanlar bende bilemezdim 🤭
Balim61 Acemimom1 okdr cok soğumadi havalar ama uzun kollu giydirip ustune kundak yaparsanz cok sicak olur bunaltirsinz.kundak yapiyosnz kisa kol giydrn kundagn usgune ince bi ortu atn muslin gbi
tugceizgi Benim de bebeğim 43 günlük soğuk olduğu zamanlar hep 1 kat fazla giydiriyorum. Ama bizim ev aşırı sıcak olduğu için zıbınla duruyor genelde.