Feyzosumunannesi Yagmurildnzz tabıkıde yaptırın.. Bebegınızin saglıgı ıcın bizim arkadasın kızı rota virüsü oldu 4 gun hastanede yattılar. Karnı kocaman şişti yavrumun. Onu gördükten sonra yaptırıp yaptırmamayı düşünmedim bile
NoThing2Lose Yagmurildnzz doktorlar yaptırma taraftarı kusma ve zehirli ishal olmasını göze alıp hastanede yatmasını göze alabiliyorsaniz yaptırmayın
Lykiavvv Yagmurildnzz uzman çocuk doktoruna gidecekmişiz. Muayene edecek öyle yazacakmis. Sonra aşıyı aliyormusuz yani. Ben direkt sağlık ocağı reçete yazıyor sanıyordum
SunnyG Lykiavvv böyle bir şeye gerek olduğunu sanmıyorum. Ben direkt eczaneden alıp sağlık ocağında yaptıracağım. Hemşire öyle söyledi. Evde kendisi yapan bile var
cilginanneogul Lykiavvv bunu kim dediyse baya sallamış öyle bişey yok direk eczaneden alıp sağlık ocağına gidiyorsunuz onlar yapıyor
157258 Ben direkt gidip eczaneden aldım sağlık ocağında yaptılar reçeteye falan gerek yok yani ama sipariş üzerine geliyo aşı 1 gün önceden eczaneye söyleyin getirsinler yaptıracağınız gün alır yaptırırsınız
Deletedmom_875 Eczaneden alıyorsunuz sipariş verip, ücretli aşı çünkü. Damla şeklinde ağız yoluyla veriliyor. İster sağlık ocağında ister evde uygulanabiliyor
157258 Yagmurildnzz 755 miydi öyle bişeydi sanki ben 1 ay önce yaptırmıştım tekrar zam gelmediyse 700 lerde bi ücreti var