Esrasaree Bebeklerin doyma refleksi yokmuş bebeğim de sürekli emmek istediğinde emzirdim sadece anne sütü alıyor! Ama her emzirdiğimde gaz çıkarsasa karnı şiş ve gazdan duramıyor çocuk ve kilo almaya başlıyor doktor 3.3.30 saate çıkar gerekirse emzirdikten sonra su ver dedi yenidoğan bebeğe su verilir mi?
mysa2 Esrasaree su ver derken nasıl yani hadi versen versen gün içerisinde birkac cay kaşığı kadar verirsin o da fazla bile . Ben veriyorum mesela sırf tadını alsın diye o da arada birkac damla olcak sekilde bilemedim . Gaz damlası kullan canım bikere seni tenini koknu göğsünü istemesi çok normal yani
Mrve06 Esrasaree bebeler sadece aç olduğu için emmez huzrsuzdur emer annesinin kucağını ister emer ve yeni doğana 3 saat geç bi süre siz biraz yediklerinize dikkat edin abur cubur paletli gıdalar tuketmeyin protein ağırlıklı beslenin tabikide su verilmez Yenidogana bağırsakları nasıl hazmetsin onu
Esrasaree Dün başladık gaz damlasına , tokluk hissi yaratması için su ver diyor sanırım çünkü 40 günlük bebek sütün yarıyor ama gaz birikmiş 6.190 gram düşünün 3770 doğdu bebeğim bir yaşında bu çocuk 10 kilo olması lazım diyor
Fatos11 Kızlar bebeğim 9 günlük ve doğduğundan beri her mama içtiğinde kusuyor,kusmaması için ne yapabilirim
Esrasaree Maşallah da annelerimizi dinledik her elini emdiğinde kızım aranıyor heralde emzir dedi emzirdik 2 saat olmadan bile çocukta böyle böyle hazmediği için gazlar birikti çocuğa iyilik yapıyım derken kötülük yapıyorsunuz dedi doktor çok kötü oldum
Mrve06 Esrasaree siz bakmayın doktora gayet güzel beslemissinz bende hiç bir zaman 2 saat beklemedim her istediğinde verdim ve kilosu gayet iyi durumda sonuçta o bı bebek midesi Bizim gibi değil çabuk dolar ve boşalır