Ucansupurge AfraZ kızıma dokundu sürdüğüm an çığlık çığlığa ağlamaya başladı sürdüğüm alan kıpkırmızı oldu 😔
Elifnaz_anne AfraZ normal günde kullanıyoruz biz onu nemlendirmesi için egzama olmamasi için yara aninda sürmüyorum daha fazla.kasinti yapiyo çünkü egzamasi arttığı zaman başka.kremi var
AfraZ Asyameva29 bize iyi gelmedi ya kasiniyor hala ve kizariklik arti 🥲 mustela linola bioderma baume incia hepsini denedim Son umut bunuda bi deneyim dedim yok ya doktlrda hemen kortizonlu bisey yaziyor
AfraZ Demetslt benim ki duzelmedi dahada kizardi sanki birde hala kasiniyor Linola mustela bioderma baum incia hepsini denedim son umut birde bunu alayim demistim🥹
AfraZ BuluttBey bioderma atoderm crem olan dglmi bende öyle düsünüyorum sanki bizdede arti Suan ne kullaniyorsunuz
BuluttBey AfraZ evet atoderm instensive serisi . Kullanmıyorum çok şey kullandık boş . Sadece oğlumu eskiye oranla daha az yıkıyorum , şampuanı sadece saçını minimum düzeyde kullanmaya özen gösteriyorum çok daha iyi şu anda
Miekka Sadece boyun bölgesindeki geçmedi bacak kol göğüste vardı onlar geçti. Ben aynı zamanda bu markanın yıkama jelini de kullandım fayda etti. Boynu için de doktor malesef kortizonlu merhem yazdı ama kısa süreli (en fazla 5 gün) kullanmak gerekiyormuş.
cagankusunannesiii AfraZ canım benim oğlumda da pek işe yaramadı doktorumuz La Roche önermişti aşırı iyi geldi 3 aylıkkenden beri onu kullanıyorum ben oğluma
Meryemcskn Ben kullandim ve 1 haftada geçti. Ama bioderma kullanıp dalinle yıkanırsa zaten olmaz. Mystelanın şampyanını kullanıyorum bi de. Vallahi bize iyi geldi
seydadrk AfraZ bizde kullandık işe yaramadı yanakları kuruydu hafif egzamaydı bebanten sensiteve ue başladıkk memnunum