Yesimbarlas19 dyson v8 absolute kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır, her eve lazım bir süpürge. Kablosuz olması şahane her yere istediğin şekilde götür süpür. Bahçeye bile götürürüm arabamın İçini süpürüp silmek için 😅 çekim gücü normal düzeyde bile gayet güzel yeterli düzeyde daha fazlasına bence gerek yok çünkü herşeyi zaten çekiyor zeytin çekirdeğini bile yutuyor , bir sürü uçları var süpürgenin girmediği yerleri rahatlıkla alabiliyorsunuz toz İçin bile ucu var . Koltuklarım chester düğmeli olanlardan o yüzden üzerini çok rahat süpürüyorum , koltuk üzerinde bişey yendiği zaman malum bebişli ev her an her yer süpürülecek 🥵 yatağımı her gün süpüyorum epey kullanışlı . Evim 230 metre kare ve tüm evi süpürmeye normal düzeyde yetiyor. Eğer koltuk minder yataklara girersem yetmiyor şarjı . Yaklaşık 1 ay evvel de robot süpürge aldım roborock s7 . Çok çok çok daha şahane bişey . Eğer robot süpürgeniz yoksa ve eviniz robot süpürgeye uygunsa önceliğiniz robot süpürge olsun . Hem süpürmesi hem ovma yöntemiyle silmesi oldukça tatmin edici . Ben evde yokken silme süpürme işleri artık halloluyor , dyson u ufak tefek döküntüde koltuk yataklar da vs kullanıyorum her ikisi de hep elimin altında