Oglunasikbiranne08 Kızlar bebeğim 19 günlük. Bebeğim 20 dk da doyan bi bebek. Ama bazen o kadar çok emiyor ki 1 saati buluyor emmesi. Bu normal mi? Neden böyle yapıyor acaba? Bilgili anneler yazabilir mi 🙂
Saricizgilibeyazev Oglunasikbiranne08 memeni belki emzik niyetinde kullanıyor olabilir ya da azlığı çokluğu nasıl cnm sütünün bilirsin ZTen
ayssmt Oglunasikbiranne08 normal canim bn sadce ilk zmanlar emzirmeden baska bisey yapmjodum simdi de surekli emsin guzel guzel.beslensin diomda 15 dkka bes dk ole yani uc aylik oglum bu arada uc saafe 2 saate bir
Oglunasikbiranne08 Saricizgilibeyazev sütüm normal canım. Yani kilo almasına bakacak olursak 14 günde 420 gram almış. Doktora sordum sütün yetiyor dedi hatta. Memede uyuyor emerken acaba ondan mı doymuyor da uzun duruyor meme de 🤔 özellikle akşamları çok fazla duruyor memede. Gündüz gayet normal emiyor
Oglunasikbiranne08 Saricizgilibeyazev bide uzun emdiği zaman bir süre sonra kusuyor. Dediğiniz gibi emzik niyetine mi kullanıyor acaba 🤔
Saricizgilibeyazev Oglunasikbiranne08 yani bende bebişimi gece emzirmeye uyandırdığımda uyuyarak emiyor doyunca çıkarıveriyor bazı bebeklerde yalancı emzik yerine kullanıyor cnm . En fazla 15 Dk yeterli diyorlar 1 saat fazla geldi bence alıştırma öyle senin için de zor olur
Saricizgilibeyazev Oglunasikbiranne08 fazla geliyor çünkü bebişinize o sütler 😌 o farkında bile değil
Oglunasikbiranne08 Saricizgilibeyazev mememi ağzından çekince ağlıyor hemen. Nasıl yapmam gerekir 😌 yani ne yapsam acaba bunu bıraktırsam yardımcı olur musun. Akıl verin bana 🙈
Oglunasikbiranne08 Saricizgilibeyazev aynen canım fazla geliyor ama emiyor doyduğunu da anlamıyor sanırım. Uyuyor memeden çekince de ağlıyor
Oglunasikbiranne08 ayssmt ben saat başı emziriyorum. Gündüz 20 dk emiyor doyuyor. Ama akşam olunca 1 saati buluyor emmesi. Çok fazla emince de az bir şey kusuyor. Midesine zarar vermez demi öyle
Yagmur98 Benim bebegimde 37 gunluk en dogdugundan beri en fazla 10 dakika emiyor oda en fazla genelde 5 dakika emiyor bende uzun sure emsin istiyorum silikon ucla emziriyorum acaba ondan mi kaynaklaniyor bilmiyorum
Oglunasikbiranne08 Yagmur98 bilmiyorum ki canım. Bide her bebek aynı olmazmış. Kimi bebek 10 dk da doyarken kimi bebek yarım saatte doyarmış. Öyle bir şey duymuştum.
Saricizgilibeyazev Oglunasikbiranne08 emzik kullanıyormusun cnm anca o şekilde diye düşünüyorum bizim ki emzik kabul etmedi malesef
ayssmt Oglunasikbiranne08 yok csnim yiycek ki midesi genisliycek hatta hickirikta tutar ilk zamanlar ole oluo sonra pek cikarmio zaten hatta peynirimsi yaparsa kendine yaradio diolar genelde butun bebehkler doymayi bilmez emme refklekside kuvvetli olunca emer durur 😉
ayssmt Oglunasikbiranne08 yok csnim yiycek ki midesi genisliycek hatta hickirikta tutar ilk zamanlar ole oluo sonra pek cikarmio zaten hatta peynirimsi yaparsa kendine yaradio diolar genelde butun bebehkler doymayi bilmez emme refklekside kuvvetli olunca emer durur 😉
Oglunasikbiranne08 ayssmt aynen cnm dediğin gibi hıçkırıyor ve süt kesiği gibi kusuyor. Yarıyor demekki. Sağol cnm