Nzlelof Neredeyse 4.5 ay önce Doğum yaptim Doğumdan önce hiç sac dökülmem yoktu hatta hamilelikte daha da güçlendi saçlarım, ama Doğumdan sonra acayip dökülüyor zaten. Zaten ince telli ve seyrek saçlayim. Önerisi olan var mi ?
Ygthannesi Nzlelof bende 3,5 ay önce Doğum yaptım dediğimiz gibi hamilelikte çok güçlendi ama şimdi aşırı dökülüyor saç diplerim görünmeye başladı resmen bende burda bekleyim inşallah önerisi olan vardır
Summer Nzlelof karanfil suyu yapın banyodan sonra saçlarınıza fısfısla sıkın ve kurusun durulamaya gerek yok çok işe yarıyor
Ozlem_ Nzlelof doğumdan sonra benimde saç dökülmem başladı sürekli toplamama rağmen çocuğun elinde kolunda saçımı gördüğümde deli oluyorum halı hep saç yastığım öyle deli olcam çocuk yutar falan diye çok korkuyorum 🤔
Kuzumveben Nzlelof zamanla geçicek hormonal bi durum ben kan degerlerime baktirmistim aşırı döküluyordu bisey cikmadi cok sukur 4.aydan 6.aya kadar surmustu benim sonra durdu
Nzlelof Summer Summer ilk defa duydum Kokusu nasıl oluyor emzirirken rahatsız eder mi ? Kaynatılıyor mu demleniyor mu
Summer Nzlelof 1 lt suya 10 15 adet karanfili atıp 2 3 dk kaynatıyoruz o suyu da saç diplerimşze masaj yaparak sürüyoruz fısfıs yoksa kaptan da dökebilirsiniz ben kokusunu çok seviyorum 2 haftadır da yapıyorum faydasını gördüm
Emineeeeee Kel kalıcammm önlerim yanlardan baya açıldı her yer kıl evde bıktım artık sürekli ev süpürüyorum 🤦🏻♀️ Zaten işim bitmiyor birde bu çıktı saçımı açmadığım halde birde çok sinir bozucu yok mu bir çaresi 😔😔😔 bende burda bekleyeyim
Alpisinannesi 6 ay 25 gun oldu. Hala dökülmekte.. Hemde öbek öbek.. Uuupuzundu saclarım kıyamıyordum, kestirdim nafile.. Hala durmadı dökülmesi.. Sinir bozucu :((
Saricizgilibeyazev Nzlelof kızlar b12 ve demirinize baktırın onların eksikliğinden dökülüyor ZTen ilaç verir doktor dökülmez sonra da
Ozlem_ Saricizgilibeyazev hamileyken kullandığım B12 hapı var yarım bırakmıştık onu kullansam mı acaba
Efenin_annesi Nzlelof biotin kullan cnm ben doğumdan hemen sonra başladım çok şükür dökülmüyo saçlarım