Kumkizanasi Kızlar bebeğim 7.5 aylık baba falan demiyor. Va va vaaa falan derse o arada 😬 alkış yapma yada gel gel yapma falan da yok. Sal beni sürüneyim anca diyor. Bu bir sıkıntı mı ? Sizin 7 aylık bebişler neler yapıyor. Doktora götürmeli miyim ?
Alpingo Kumkizanasi zaten rutin gördüğü bi doktor yok mu? İlk 1 sene he ay doktor görmeli bebişleri..7.5 aylık bebekten cok şey bekliyorsunuz:) şuanda ki yeni keşfi emeklemek herşeyi bi anda yapamazlar..
Anneko Kumkizanasi benim kizimda 7 buçuk aylık varsa yoksa memme diyor emziği için baba da demiyor ana da 🤣🤣🤣 artık kafaya o kadar çok taktım ki evde sürekli bir alkış yapıyoruz kızılca kıyamet alkış sesleri yükseliyor 2 gündür de ellerine bakıp bakıp açıp kapatıyor gel gel mı diyor elini mi keşfediyor bilmiyorum biz gel gel yap annem deyince asla yapmıyor ne zaman susalım duruyor ve elini havaya kaldırıp açıp açıp kapatıyor bizde bunu gel gel yaptı bak deyip seviniyoruz 🤣🤣🤣🤣 inşallah boşa sevinmiyoruzdur bence gel diyor yani 🤣 alkışı da çözecek az kaldı yani öyle ümit ediyorum 🤣🤣🤣
Kumkizanasi Alpingo evet doktorumuz var ama bunlara hiç bakmıyor. Bencede normal ama dışarıdan böyle bir yorum yapılınca tedirgin oldum. İnsanlar çok değişik ya.
Kumkizanasi uzunayse hiç acalem yok çevremde artık bunları yapmalı niye yapmıyor denilince tedirgin oldum.
kelebekim Kumkizanasi 7 ay 27 günlük kızım daha yeni emeklemeye başladı. Onları yapması için bir kaç ayları var bence. Bu kadar baskılamayın kendiniz. Her bebek çok farklı. Bnde emeklemiyor diye uzulurken, bi anda emeklemeye başladı şimdi her yeri döküp saçıyor.
Sebusebu Kumkizanasi 8 aylığız. 2 gündür buaaa diye ses cıkarıyor sadece herhangi bi anlamlı kelimesi yok. Alkıs vs hiç yok :) zamanı var diye bekliyorım ugrasıyorm ben de devamlı öğrensin diye