Zehra2205 Merhaba anneler 3 ay 8 günlük kızım son günlerde uyurken dönmeye çalışıyor. Neden anlamadım. Gece dönerde nefessiz kalır diye korkuyorum. Başına gelen var mı? Nasıl bir çözüm bulabilirim!
mehmel54 Zehra2205 rahat bırakın dönsün istediği gibi uyusun kafasını çevirebiliyorsa nefessiz kalmaz korkmayın
HEY03D Zehra2205 benim oğlum da o dönemlerde yüzünü kapatacak şekilde uyuyordu reflü yatağının yanındaki destekleri çıkartıp koydum dönmesin diye 😅 şimdi 5.5 aylık popoyu kaldırıyor atıyor sağa sola 😂 yüzünü açıyor rahat bir pozisyon bulup uykuya devam ediyor 😇
ikimelekannesiiiii HEY03D benim oglanda ayni saga sola donmeden uyumuyo emzigi agzindan cikinca uyaniyo veriyorum dotunu devirip yatiyo. Simdi🤣🤣
Zehra2205 HEY03D benimki tam dönemiyor ama deli gibi kafayı çevirmeye çalışıyor. Beşiğin içinde yanlarda minderler var kafasını oraya sokuyor korkuyorm nefessiz kalacak diye 🥺
Ecemcansuc Yatağını gergin çarşaf serin katlanma vs yapmasın döndüğünde toplanma olmazsa inşallah bir sorun olmaz yastık oyuncak vs olmasın yatağjn içindede
Zehra2205 Ecemcansuc gergin çarşaf, yastık felan da yok sadece üstüne pikesi var ama beşiğinin yanlarında koruma minderleri var kafasını oraya sokuyor 🥹
mehmel54 Zehra2205 benimkide öyleydi ama merak etme nefes alacak yer bulur dikkatli ol uyurken yeterli benimkide beşiğin kenarlarına giriyordu uyurken zamanla oraya girdikçe bağırmaya başladı bizde uyanıp düzeltiyorduk
Poyraz23- Zehra2205 bende öyleyim kesik kesik uykulardayım sürekli uyanıp bakıyorum nasıl yatıyo diye 🥹
Meltemingo Zehra2205 canım yan yatir sırtına yastık koy yada bu reflu yataklarinin iki yaninda destekler oluo sirt ustu yatir iki yanina onları koy birde beyaz uyku yastigi var onuda deniyebilirsin
MucizeKalbim Bebegimi 2 aylıkken yüzüstü yatırmaya başlamıştım. Boynunu kafasını kontrol edebiliyorsa merak etmeyin o halleder..nasil rahatsa öyle uyusun