Guldn Kızlar bebeğim 7 ay 12 günlük son 1 haftadır sürekli uykusundan ağlayarak uyanıyor zor sakinleştiriyorum ve 4 gibi çok sık uyanıyor sabah 7,8 e kadar canım çıkıyor uyutmak için . Bebeği böyle olan var mı
Anneko Guldn 7 ay 13 günlük bizimki de aynı 4 de o uyanmadan mama içiriyorum 2 gündür biraz daha sakinledi sanki ama bizim diş olduğunu düşünüyorum alt 2 tane çıktı üstteki sağ köpek dişi çıktı ön dişler gelmeden köpek dişin geldiğini de kızım da öğrendim inanılmaz zorladı köpek dişi şimdi soldaki köpek diş geliyor gece uykusundan ağlayarak uyandığında bile eli sürekli ağzında disini kaşıyor ağrı kesici verdim dün ağladığında yarım saat sonra falan sakinleyip güzelce uyudu. Dişi olabilir birde 8. Ay uyku gerilemesi var o duruma erken girmiş olabilirsiniz
Minisinannesiii Guldn Diş döneminde atak döneminde yapiyolar genelde benim oğlum 2 hafta sürekli ağlayarak uyaniyodu bi kez uyanmış kendi kendine elleriyle oynarken yakaladım sevinçten ben ağlamıştım 😀😀
Esrrr Guldn birebir aynısını yaşıyoruz anlattığınızın sebebini de çözemedim on gündür falan böyle. 7 buçuk aylık benim kızımda. Kabızlık sorunu var son günlerde ona bağlıyorum ama gündüz hiç huzursuzluğu yok gece yapıyor sadece
Guldn Anneko bizim de altta ki iki dişi çıktı üsttekiler de bir şey yok . Ama çok fenayız ne olacak böyle bilmıyorum 😐
Anneko Guldn bende yok sanıyordum ağzını asla açmıyordu ek gıda veremiyordum diş mi acaba diye kenarından bile dokunamiyoruz ağzının geçen gün zorla ağlarken baktım üst dış patlamış ele geliyor ucu ama bu sefer de öteki tarafı ısırmaya başladı ağız salyasi kesilmişti şimdi yeniden salyasi başladı ay aman yarabbim ne zormuş diyorum
Minisinannesiii Guldn atak diş hepsi birbirine karısıyo o dönem geçince büyümüş olduğunu hissediyo insan benimki de dünden beri ateşli azı dişleri çıkıyo sallaya sallaya bi hal olduk babasıyla