bsrtpl Oğlum 34 aylık olacak tuvalete hiç merakı yoktu eğitime hiç başlamadım o yüzden. Birazda net konuşmasını bekliyoruz açıkçası. Önümüzdeki yaz 3.5 yaş olacak. O zamana sarkarsa çok mu geç olur? Kreşe de başladı bu ara
Zey-yus50 bsrtpl kreşe tuvalet eğitimini tamamlamadan iyi almışlar üç yaşını geçmeden bence dah iyi olur büyüdükçe daha tepkili olabiliyolar TM konuşmasında gerek yok bence anne çiş diyo pipisini tutuyo vs anlaşılıyo bi şekilde benim oğlum şuan 37 aylık 27 aylıktı öğrettim
Gzdee__ bsrtpl oğlum 26 aylık 2 gündür deniyoruz ilk gün çok kaçırdı defalarca üzerini değiştirdim bu gün 2. Gün gelince hemen söylüyor gidip yapıyoruz öyle çok net konuşmuyor ama çişi gelince söylüyor çok ta geciktirmeyin bence çünkü tuvalet eğitimi uzun bir dönem
bsrtpl Zey-yus50 işte hiç o tarz tepkileri ypk. Ki maalesef anne dahi demiyor. O yüzden önceliğimiz konuşması diye kreşe verdik. Evet aldılar bezli çocuklar var 👍🏻 Burada rahat alışır dediler ama kış gelince zor olur ne böyle de giderse yazı bulacak bilmiyorum artık
Zey-yus50 bsrtpl o zaman akışına bırakın öncelik konuşması benim oğlumda akıcı konuşmuyo malasef ama kelimeler var bizimkide kreşe başladı
bsrtpl Roza28 Teşekkür ederim, evet önceliğimiz konuşması diğer yandan tuvalet eğitimi. İnşallah kendini ifade ettiğinde kolay olur 🙏🏻 Umarım kreşin de faydasını görürüz.