Fenty Selamün aleyküm 🌸 Okul için hangi ayakkabı tercih ettiniz? Yaz günü çok gerekli mi giyilmesi kışın anlarım da yazın panduf istedi öğretmeni.
Mariposa Fenty crocslarini giyecek insallah. Yaz okuluna gittiğimizde de patik giyen çocuklar vardı onları gördükçe benim ayaklarım pişmişti. Yazık gunah.
Fenty ZeynepNurten Değil mi bende anlamadım bugün mesaj olarak yazmış ama bu sıcaklar da giyilmez bende kışa doğru alacağım.
Fenty Balkizlarim Ben alırım sorun değil de Denizli’de yaşıyorum burası çok sıcak zaten bir de halı var yerlerde ayakkabıyla basılmıyor terlik bile gerekli değil gibi.
Fenty Mariposa Terletmediğine emin miyiz? Daha önce hiç almadım da yada yaz için bir şey almasak olmuyor mu?
nur-nr_123 Fenty amcam hediye almıştı normal hani terlikler varya arkasındam geçirmeli oluyor beyazdı dışarda giydirmiyordum bn duruyprdu onu götürdüm kışa bişi kalmadı panduf isterler ekstra masraf olsun istemedim
Mariposa Fenty biz slipstoplari yazın çorapsız giydik hic terlemedi, kayıp da düşmedi . Çorap giyecekse de altı kaydırmaz çorap giysin demişlerdi. Siz de oyle yapabilirsiniz. Zorla patik giydirecek değiller herhalde :))
Laden Fenty bundan giyiyor şuan. Kış içinde pandufu var okulda. Şimdi sıcak diye bunlardan tercih ettik. Okulda ayakkabısız dolaştırmıyorlar bizim. Dışarı ayakkabılarını çıkarıp okul ayakkabılarını giydiriyorlar direkt🌺 https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/deeplink/urun/5867056/2438240
Sallanansandalye Fenty merhaba öğtetmenim ben. Kendi sınıfım için panduf değil de spor ayakkabı istiyorum kolay giyilenlerden. Panduf sıcak oluyor dediğiniz gibi. Terlikler de ayaklarından çıkıp gidiyor ya da takılabildikleri için güvenlik tehdidi oluyor. En iyisi hafif bir cırtlı spor ayakkabı
Fenty Sallanansandalye Arkadan bağı olan terlikleri var böyle olunca çıkmıyor ama dışarı için aldım olmazsa bir tane daha alırım ondan rahat oluyor hem.
Naturall Sallanansandalye Merhaba bir şey soracağım neden istiyorlar yada neden istiyorsunuz? Mesela ben hiç oğlumun okul boyunca ayakkabı ile durmasını istemem, özel bir sebebi mi var?
Kahvegerek Fenty çorap gibi ama alt tabanı deri bişi aldım ben kışın ev ayakkabısı alcam ama şuan onu kullanıyor
Sallanansandalye Fenty kendi öğretmeni ne der bilemem ama ayağından çıkmayacak bir terlik benim için yeterli havalar soğuyana kadar