HasretHanim Kızlar sulandırdıktan sonra dolapta saklamak gerekiyormuş ben masanın üzerinde unuttum dün akşam hazırlamıştım. Bi sakıncası olur mu acaba var mı benim gibi unutup kullanan ama etkisini gören
oglunucoksevenn HasretHanim etkisini gören diye sormak yerine kullanmalı mıyım diye sorsanız daha uygun olurdu çünkü asla asla kullanmayın ilaç şakaya gelmez.
HasretHanim oglunucoksevenn yenisini alcaz birazdan içim rahat etmedi zaten ama sabah ta kullanmıştım akşam da. Eczacı da söylemedi. Uyarması lazımdı. prospektüsünde sulandırılmadan önce oda ısısı yazıyor ben sulandırınca diye okumuşum Aceleyle 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
oglunucoksevenn HasretHanim iki gün önce falan biz de almıştık bize de dolapta sakla demişti. Eczacının ihmali evet ama yine de prospektüsü okumak bizim sorumluluğumuzda. Ev serinse çok bi sorun olacağını zannetmiyorum. Yine de doktora gittiğinde verdiğini söyle sorun olup olmayacağını bi sor canım
HasretHanim oglunucoksevenn çok büyük bi sorun olacağını sanmıyorum ya Allah korusun. Reçetesiz antibiyotik vermiyorlar unuttum yarın sabah aile hekimine yazdırcam. Hiç uzun uzun anlatamam düştü kırıldı dicem 🤦🏻♀️🤦🏻♀️