Ceylanackl Süt arttırmak için ne yapabilirim , bebeğim meme emmek istemiyor zorla emiyor nasıl bir yol izlemeliyim
Noriye Ceylanackl birde gece emzirme sk olursa süt artıyor bebeğine süt yarıyor yetiyor diye düşün yoksa psikolojik olarak süt azalma yapıyormuş yetmiyorum hissine kapılma bana bunlari aile hekimi anlattı geçecek
defnemommm Bestlak damla Günde bir iki kere süt sağıp memeyi boşaltma Bol su Ve bol bol emzirmek 🤗 Süt olsun diye sürekli tatlı yiyip durmayın 🤗
Noriye Roka su sütlü tatlı hoşaf tarzı beslen çorba birde bunlar süt icin ama bebek neden emmek istemiyor mastit mi oldun acaba
Ceylanackl Noriye bilmiyorum yatarken emiyor ama kucağımda istemiyor zorla bir sürü yol deniyorum ağlaya ağlaya emiyor
Noriye Ceylanackl ya kıyamam güçlü olmaya çalış pes etme başarırsın moral çok önemli ben de biraz uğraştım ne kadar zor bir durum biliyorum göğsün sert ise almaz derler küçükse meme ucu oku bolca bende doktordan ilac almıştım süt artırıcı
joyfulmom Belki atak döneminde olabilir. Emmek istemiyor ise zorlama bu sefer meme reddi olur. Farklı pozisyonlarda emzirmeyi deneyin
Ceylanackl joyfulmom atak dönemi degil ama pes etmiyorum elimden geldiğince emzirmeye çalışıyorum 😭 ne zor şeymiş annelik
Ceylanackl Noriye hiçbir problem yok doktora götürdüm sorun yok dedi sütüme baktılar sütünde var dedi huzursuzluktan yapıyor olabilir bu dönemlerde olabilir pes etme dedi
Noriye Ceylanackl evet her bebekten bebeğe değişiyor sabırlı ol onu anlamaya çalış insallh alışırsınız birbirinize o dönem çok zor geçiyor sabır diliyorum 🌸
joyfulmom Sütün tadını beğenmiyor olabilir dereotu hem süt arttırıyor hem tadını güzelleştiriyor. Ama ben hala pozisyon değiştirmeniz gerektiğini düşünüyorum. Futbol topu tutuşu deneyin