Nazifehoca Kızlar hadisenin instagramında hadise Dinçerler yazıyor muydu yoksa sadece hadise mi yazıyordu. Soyadını kaldırmış diyorlar
Denizmooom Nazifehoca ya cok üzülüyorum ben o kadına ya nasıl ağladı konserde. Kendi de Eşide yüzük takmamıs o gün doğum günüymüş eşinin paylasım vs yapmamıs ben neden üzüldüm anlamadım ama😁
Nazifehoca Laden ya ben de baktım da Twitter’da yazıyordu İnstagram da da kaldırmışlar dediler sanırım dediğin gibi
agns Deletedmom_41 adam da bir tuhaf ya yapmacık bir gülüşü var Kaan Yıldırım da küçük kaynı gibi duruyordu 🙈🙈 bulamadı bacikom kafasına göre 🤣
cileklisakiz Nazifehoca ya bir konserinde bir tane rapçi hadiseye arkadan yapışmıştı sıkı sıkı sarılmıştı bence o günden sonra oldu ne olduysa saat
oglumherseyim5 Nazifehoca kendisi açıklama yaptı bu şarkı benim için özel diye ama dediğiniz gibi yüzükler çıkmış hadiseyi gerçekten cok severim mutlu olmasını da istiyorum bu arada TikTok 5 gün önce video attı ve adı Hadise dinçerler yazıyor
Nazifehoca oglumherseyim5 Yani fotoları da kaldırmamışlar ama yüzükler falan çıkmış daha yeni evliler ne alaka diyo insna