gurbet_gelini12 İnanınılır gibi değil 2 yaşındakı küçük kizi annesinin kucağından alıp kaçırmışlar 😞😞😞heryerde kızı arıyorlar lütfen çok dikkat edin yavrularınıza
Buglem_Bugra gurbet_gelini12 ilk defa okula gönderen biri olarak böyle bir postla karşılaşmak baya korkuttu beni şimdi nerde olmuş bu olay gercekmi
amansallagitsin gurbet_gelini12 tobeler olsun kadinin kucagindan nasil cesaret edipte kacirmislar nasil almislar inanilir gbi degil soktayim tobe ya Allah korusun
Hilal-95 gurbet_gelini12 aayy allahh korusun inşallah kısa zamanda bulunur ve aile teslım edılır az önce haberlerde bebek kacıran gördüm yurt dışında allahdan yakalanmış şaka yaptığını söylemiş
gurbet_gelini12 Buglem_Bugra Vallah dün rast gele bir vıdeo ya denk geldım kadın cocuğunu okuldan almıs gıdıyordu bır adam kızı arkadan çantasından tutup çektı kadın bagırmaya başladı ve bugün de bu habere denk geldım Rabbım evlatlarımızı korusun
gurbet_gelini12 Hilal-95 Vallah dün rast gele bir vıdeo ya denk geldım kadın cocuğunu okuldan almıs gıdıyordu bır adam kızı arkadan çantasından tutup çektı kadın bagırmaya başladı ve bugün de bu habere denk geldım Rabbım evlatlarımızı korusun