Masalmeva Kizlar kolye cok pahaliydi kucucuk bi bileklik 140 dedi bnde aldm .huzursuzluga gece uykusuna fln dis cikaran cocuga, guatira ,enfeksiyona fln faydali ddiye yzmslar sizce bi fydasi oluyomu kehribarin .annem cok para vrdn diyip duruyo
hilalhanim Masalmeva faydası oluyor ama bileklik olduğu için ekstra dikkat etmen gerek. Ağzına alıp koparabilir boncuğu boğazına kaçabilir bilginiz olsun.
Deletedmon_65 Masalmeva iyi almışsın ben 171 tl ye aldım ama sanki faydası olmadı gibi ya yada bana öyle geliyor bilmiyorum umarım sizde ise yarar
Mommqueen Masalmeva ben kızımda çok faydasını gördüm oğlumada aldım pek fayda etmedi gbi bilmiyorum belki dzüenli takmadıgım içinde oalablir
Asym33 Masalmeva Aaaa evet ama çok dikkt et kuzum onu koparabilecek yaşta bide dış için kolye olması gerekliymiş ağıza en yakın yer olduğu için bilekliği gaza iyi geliyor diye biliyorum
Y-A-Annesi Masalmeva kolyelerde bogulmalara karşı önerilmiyor. Kolye istiyordum ben bileklik ise benimki durdurmaz habire cekistiriyor çorabını bile çekip atar yani