Kumsal06limonluKek Kızlar YouTube kids kullanıyor musunuz? Arada İngilizce videolar çıkıyor ben sadece Türkçe videolar çıksın istiyorum bunu nasıl ayarlayabilirim biliyor musunuz?
Daenerys Kumsal06limonluKek ben kullanıyorum kanal olarak açılıyor hintli videosuna hiç denk gelmedim
Eleftra_ Kumsal06limonluKek ya aynen dediginiz gibi bizimkide hep ingilizce hintce izliyo. Arama kismina turkce yaziyorum blippi cikiyor onu aciyorum biraz onlara bakarken tekrardan ingilizceyi bulyo nasil biluyorsa. Kayit olurken falanda oyle bi secenek sorulmuyor malesef
DefneRana3881 Kumsal06limonluKek çıkan videoyu engelle var aşağıda ordan sık sık engellersenz zamanla takip ettiğinz özellikte video önerecktir ki biz hiç yabancı çıkmıyor hep aynı videoları veriyo
Nazlican Kumsal06limonluKek Geribildirim gönderin yardımcı olurlar belki, ya da silip tekrar yüklemeyi, profili bastan eklemeyi denediniz mi ? Acaba üye olurken secenek mi sundu tıkladınız diye düşünüyorum hatırlamadım suan ben var mıydı öyle secenek
Kumsal06limonluKek Nazlican tekrar silip yükleyim bari sadece Türkçe anlatımlı videolar olsun istiyorum arada İngilizce videolar çıkıyor
Mery1 Bu bahsettıgınız you tube primemu acaba şu ücretli olan ben ona üye oldum reklamsız izlesin diye cok iyi ama sanki ikidir faturam katlanıyor
balliborekkk Mery1 youtube kids yazin play stora ucretsiz kullaniyoruz biz neden bosuna para oduyorsunuz bu programdada reklam yok
Kumsal06limonluKek Eleftra_ zaten çocuk Türkçe’yi zor konuşuyor bide İngilizce Hintçe iyice karışıyor 😂 arada no no filan diyor 😂
Kumsal06limonluKek AngelMotherr yok kız o değil YouTube kids de reklam yok zaten de Türkçe öğretim videosu gibi ingilizce öğretim videoları çıkıyor benim anlamadığım dili çocuk nasıl anlayacak demi hep Türkçe videolar olsun istiyorum
Nazlican Kumsal06limonluKek Dediğim gibi ben hiç denk gelmedim, 🤷🏻♀️ sizden sonra baktım karıstırdım ama secenek de göremedim