Guernica Sorguladım yatmış IBAN adresimide vermiştim ne sizlerin ppttden kimlik kartınızla mi çektiniz yoksa ibaninzami yatti
Aysununannesi00 Guernica dha önce de bir çok post açıldı bu şekilde sorduğumz ve başvuran hiç kimse cevap vermedi sayılı kişilere mi veriliyor başkalarnın almasnı istemezler gbi🤦🏻♀️
Yigiit_efeninn_annesi Guernica benim annemin PTT kartına yattı 500tl benimki daha süreç devam ediyor yazıyor
yildizligece Simayelisa @NaimeYilmaz bence bunun linkini vermelisiniz 🥲 herkes çok soruyor istiyen basvurabilsin
Yigiit_efeninn_annesi Simayelisa e devletten arama kısmına sosyal ekonomik yazın ilk başta cikana tiklarin sayfanın alt kısmında yeni başvuru yazar oraya basıp formu doldurun bu kadar bide sosyal yardımlaşma hizmeti yazın ilk çıkana tıklayıp formu doldurun bu kadar
demet2375 Yigiit_efeninn_annesi PTT kartı herterde geçerlimi mesela markete falan kulaniliyirmu acaba
Yigiit_efeninn_annesi demet2375 bazı marketlerde geçerli sadece kasiyerlere sorsanız söylerler zaten bizim burda 2 markette geçerli sadece