betusgani Allah aşkına hanımlar nasıl alıştırdınız ? 27 günlüğüz iki emip atıyor ve beni emzik niyetine kullanıyor 😬 Ne iş yaptırıyor ne başka bi şey, yapışık ikizim 👻
Mmc_sirin betusgani ben naptiysam emmedi kac emzik qldim ama olmadi biraktim vermeyi artik..Eczanede emzik icin bi damla varmis onu emzigi batirinca emiyomus bi kac defa oyle deneyip verebilirsn sen ben cok sonra ogrendim arkadastan da artik gecti
Babymom16 betusgani merhabalar ben bebeğimi emziremedim sütümü sağıp veriyordum çok acıkmıştı dolapta süt yoktu sağmam için beklemesi gerekiyordu bende o esnada emziği verdim ve tuttu yani karnı açken tutturmayı deneyebilirsiniz
DarkSwan betusgani Trendyoldan Bibs marka emzik siparişi verdim belki tutar diye, benimde bebeğim kesinlikle emzik tutmuyor☹️ Çok zor oluyo 2 ay 24 günlüğüz
betusgani Mmc_sirin Ayy cidden mi hemen ilk işim onu almak 😩 250 TL verip en iyisini aldık avent soothie ama onu dahi kabul etmiyor 🥺 çok sağolun 🙏🏼
Mmc_sirin betusgani arkadas almisti sanirsam 20 30 liralik bi fiyati varmis ismini bilmiyorum suan ama siz soylerseniz onlar bilir
[silindi] Ben kızıma hastane de vermeye çalıştım almadı ama wee markaydı eve geldiğimde durmuyordu uyutamıyordum bir türlü Philips aldım direkt aldı o gün bu gündür ağzından çıkarmıyor ☺️ Gerçekten açken deneyin işe yarayacaktır Philips markayı almayan bebek çok nadirmiş
betusgani [silindi] Aldık aldık avent soothie aldık bugun verdim biraz tuttu sonra attı, nasıl yapcaz hiç bilmiyorum 😩
3310umbozuk İlk kızım tutmayı asla şuan ikinci kızım 12 günlük oda asla istemiyor karnı aç olunca biraz alıyor sonra basıyor çığlığı maalesef
betusgani 3310umbozuk ilk günler vermek gerekiyormuş biz vermeye çalıştık doktor kızdı 1 ay vermeyin dedi, zaten sarılığı çok fazlaydı bende vermedim beni emsin çabucak atlatalım sarılığı diye, kafama tüküreyim diyorum şimdide 😬😅
DarkSwan betusgani Evet kauçuk bakalım tutacak mı bugün yarın gelir diye düşünüyorum. Gün içinde sürekli emiyor, çok yoruluyorum artık.
betusgani DarkSwan Aynı bacım bu bebeler neymiş böyle eskiden 40ı çıkana kadar bebekler gözünü açmazmış 😂
ZeyKan Bu biraz emzikle birazda bebekle alakalı, isteyen bebek cuk diye tutuyor valla. İki çocuğumda da heveslendim evde soothie, avent, chicco, oioi, wee hepsinden var avent ultra airi arada cani isterse tutuyor sonra birakiyor