meleginannesiyim Kızlar 8 aylık olacak hala mavi gözlü halaları yeşil-mavi baska kimse de yok ama ben mavi olmasını istemiyorum mavi göz sevmiyorum yesile dönmez mi hahs aallah baska dert vermesin dediğinizi duyae gibiyim saygılar
Tugce meleginannesiyim Değişeceğini sanmıyorum ama doktorlara kalırsa değişebilir. Göz doktoru 2 yaşına kadar kesin bir şey diyemem demişti kızımın mavi gözlerine. O zaman 4 aylıktı sanırım. 13 ayı geçti hiç değişmedi hala aynı ton mavi.
Litfenama meleginannesiyim aynı dert bende de var hahah. Kızımın gözü ela gibi oldu. 2 aylık ama korkuyorum kahverengi olsun istiyorum 🥲
Deletedmom_62 meleginannesiyim ben de tam tersi mavi ya da yeşil olsa ne güzel olurdu 🤭 ama esimle ikimiz de kahverengi gözlüyoruz kizim 15 günlük suan gözleri kahve gibi duruyor değişeceğini sanmıyorum mavil yeşil degisebilir ama kahve genelde sabit kalıyor ☺
Kagansmother meleginannesiyim akrabalariniz yeşilmis kimse de olmayan bir renk ne kadar özel diye düşünün ben de maviden hoşlanmazdım ama oğlum maviş oldu onda olan herseyi cok seviyorum 😇
Tugce meleginannesiyim Bizim aile karışıktır. Benim gözlerim koyu kahverengi, eşimin sarımsı bir renk. Kardeşim mavi, babam yeşil, annem Ela, dedelerim mavi. Eşimin de sadece dedeleri mavi. Ama ben çok istemiştim allah nasip etti 😅
meleginannesiyim Tugce ya ben hic renkli gözlü sarısın olur diye düsünmemiştim bizim ki de hic bize benzemiyo gören bakıcısımısın diyo dayak yiceklee bigün
Tugce meleginannesiyim Hahahahhaha, özgün tasarım diyin. İnsanlar boş konuşmayı çok seviyor. Muhakkak diyecek bir şey buluyorlar, size de bunu bulmuşlar. Bana da kardeşin mi çocuk gibisin diyorlar. 27 yaşındayım ilk bebeğim…
meleginannesiyim Kagansmother yaa bende yeşil istiyorum bende siyah eşim kahve gözlü bir tek 2 halası renkli gözlü kısmet böyleymiş demek 💚 ama gören bakıcısı mısın diyo bana üzülüyorum 😅
Dondurmalikahve meleginannesiyim Ben de bir anda değişen göz renkleri gördüğüm için 2 yaşına kadar değişebilir diyorum benim kuzenim öyleydi gözleri yeşildi 2 yaşına yaklaşana kadar 2 yaşına geldiğinde birden ela oldu hani bebeğinizin gözlerini görmeden bir şey diyemem ama yine renkli gözlü olur gibi koyulaşabilir ama kahverengi göz olmaz. Daha küçükmüş bebeğiniz benim bebeğimin de 8 aya kadar birkaç defa göz rengi döndü şimdi ela oldu 8 aydan beri değişmiyor tabii ama dediğim gibi daha büyük yaşlarda da göz rengi değişen çocuklar var maksimum 2 yaşına kadar göz rengi netleşiyor onu söyleyeyim.