Annecik34 Bebekleriniz kaç aylık , saat kaçta ve ne kadar sıklıkla yıkıyorsunuz? Banyo sonrası rutin neler yapıyorsunuz ?
mehmel54 Annecik34 8 aylık gün içinde genelde öğlen civarları yıkıyorum ama önce bi havuz keyfi yapıyor kızım sadece yıkayacaksam akşam 8 gibi yıkıyorum gece rahat uyuyabilmesi için
Irmakprensesinannesi Annecik34 13 aylık kızım akşam üstü yıkıyorum her gün düzenli oturaginda oynarken bazen havuza sokarsam havuz sonrası yıkıyorum değişiyor her gün duş aldırdım kisin da 2 gün de bir dir
Hafsahuma6-1 Annecik34 6 aylık 24 günlüğüz Normalde 2gün ara ile yaptıryordm2,3 gündür Konya cok soğuk sanırm bundan sonra yatmadan önce yaptırır yatırırm
Simayelisa Annecik34 49 günlük bebişim 2 günde bir yıkıyorum genelde öğlenden sonra yıkıyorum yikadiktan sonra bebe yağı ile masaj yapıyorum karnına ayaklarına felan 🤷
Gamzedagyeli 1 aylık hergun yıkıyorum banyo sonrası kısacık masaj yapıyorum bazen saat Akşam 7 gibi bazen 8 gibi yıkıyoruz
Asilinannesi_ Bizim bir buçuk aylık iki günde bir yıkıyoruz genelde akşama doğru yıkarız. Her banyodan sonra masaj yapıyorum masajdan sonra emzirme sonrada kaliteli bir uyku 😂
Irmakprensesinannesi Baykusannesii e bebk ten almıştım baby jeam banyo oturagi om den açılan 7 aylıktan almıştım çok memnunum ve çok rahat