NilMomm Bebeğim yaklaşık 10 gündür kakasını çok sulu yapıypr ama diğer türlü hiçbir şeyi yok ateş kusma halsizlik vs. Probiyotik kullanıyorum ama o da pek işe yaramadı gibi. Önerileriniz nedir. 14.5 aylığız. 🌸
Sinem_ayaz NilMomm 3 gündür benim kızım da aynı sekilde sadece sıvı kaka yapıyor dün 6 bugün 5 kez yaptı başka hiç bi sikayet yok yemesi de iyi yarın randevu aldım en azından bı ilaç verir durdurur diye düşündüm
LadyMarmelatte NilMomm pirinç suyu verin her ishalden sonra, hemen ishali kesiyor. Doktorumuz önermişti sağ olsun.
MelisaGoktugMommy NilMomm bagirsak enfeksiyonu olabilir aslinda bi tahlil yaptirdinizmi? Onun disinda pirinc lapasi muz yogurt kefir vs yedirin probiyotik kullanin eger hersey normalse disten kaynaklida olabilir
Ekvatoral NilMomm bizim öyle geçmeyince doktorumız zinco vermişti. Siz yinede bir götürün isterseniz muayeneye
NilMomm MelisaGoktugMommy tahlil yaptırmadım probiyotik kullanıyorum forbiome. Bi katıya döner gibi oluyor sonra yine sulu yapıyor. Muz yoğurt vs de yiyor ama. Dişten bu kadar ishal olabilir mi. Çünkü başka türlü hiçbir sıkıntısı yok şükür allaha
Ekvatoral NilMomm doktor tahlil istedikten sonra bir kap veriyorlar içinde minik kaşıklı kapak gibi bezinden ona alıyorsunuz
NilMomm Sinem_ayaz bende öyle bi muaywne etsinler inşallah kötü bir şey çıkmaz da en aZından kesecek bir şey verir
NilMomm MelisaGoktugMommy götürdüm kaka tahlili verdik ama sonucundan korkma dedi. Çünkü herhangi başka bir etki yok kusma ateş vs. Zinco bide raxerin diye bi ilaç verdi iyi gelir inşallah