1996fatma Betulhm düzenli antibiyotik tedavisi prospan öksürük şurubu ventolin buhar ve bol bol burnunu açtık kolay atlatmadik ama atlattık darısı size canım geçmiş olsun
Vera1810 Betulhm merhaba geçti mi bugun 2 ay 8 günlük bebegıme bronşit dedi dr daha 4 gün öncesinde bir yoktu. Bize 2 çeşit buhar ve antibiyotik verdi haftaya salı kontrol dedi
Betulhm Doktor buhar olarak vermedi yarın tekrar gidicem söyleyeyim ventolini fısfıs olarak verdi oda çok çekermiyor zaten aparıtıyla vermeye çalışıyorum şurubu alayım eczaneden vereyim çok öksürüyor
Betulhm Vera1810 geçti bizimki çok şükür 10gün sürüyor geçmes birde ben sabah akşam muhakkak burnunu serumla açıyordum onunda faydası oldu o buharların çok faydası olur çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyi olur yavrunuz
Vera1810 Betulhm çok teşekkür ederim ben gün içinde 5 defa falan açıyorum Rabbıme şükür düzelmeye başladı balgamıda atmaya başladı çok sagolun
Vera1810 Betulhm ben emzirirken ön süt biraz tazıkli geliyor benım canım o yüzden vermedim su. Yarın muayne var inşallah gecmıs olur. Dünden veri atıyor yavrum