Baharpoyraz 1.5 aylığız ve gaz sancılarımız hiç bitmiyor malesef gece 2 de uyanıp sabah 7 ye kadar uyku yok akşam saatlerinde hep huysuzluk ağlama karnı aç olduğu hale memeyi almıyor alsada 3 4 dakika sonra geri bırakıyor uykudan ağlayarak kalkıyor napmam lazım
yigitpasaninannesi_35 Baharpoyraz ne yapsan boş benim oğlumda öyleydi 3 ay boyunca çektik ne yapsak fayda etmedi çok şükür 3 aydan sonra geçti sadece dayan sabret bu günler geçecek ilk annelik tecrübenizse biraz zor oluyor ama o gazı geçtikten sonra ikinizde rahatlayacaksiniz
Melekbas Baharpoyraz masaj yapbilirsin bol bol ve gaz damlasi malesef kendi gecmedigi surece hic birsey fayda etmiyor banyoda rahatlatiyor ben bazen cok ilik su kaynatip sicak su torbasina koyup karnina koyuyordum 10-15 saniye tutup cekiyordum uc aya girerken hafiflemisti az daha sabir geciyor
Baharpoyraz yigitpasaninannesi_35 evet ilk geceleri sinir krizi geçiyorum artık sabah 7 ye kadar ayaktayız kakasini da 2 gun de bir yapiyo ama yapınca rahatliyo biraz bi süreliğine sancısı geçiyor
yigitpasaninannesi_35 Baharpoyraz şimdi oğlum 1 yaşında ve canı sağolsun çok yaramaz 😇 bazen o minicik olduğu anları özlüyorum ama her halleri çok güzel