Birkullanici Kızlar hastane çantama mama koycam , ilk kızımda sma aldım içmedi .yüksek sarılık riskimiz var sütüm hemen gelmez büyük ihtimal , bebekler hangi mamayı severek içiyor ?
Prenses_annesi01 Birkullanici bebelac her bebek içer onu hastanede uğraşmamak amacıyla bence bebelac ala bilirsiniz evinize geçince zaten istediğniz mamayı alırsınız çünkü hip aptamil evolvia bebekler kolay kolay beğenmiyor hiç
Birkullanici Noname21 benimde aklımda aptal veya hipp var işi sağlama almak istiyorum çok uğraştırdı ilk kızım beni bu konuda .hipp de denemiştim aptamili biraz içmişti sadece ,hipp de kaşık mama yapmak için kullanmıştım
Birkullanici Prenses_annesi01 sütüm olursa mama kullanmıcam zaten sadece o üç günlük süreçte vermek için alcam , bebelactan emin değilim ya içermi içmezmi genelde aptamil önermişler
Hkubraaa Bebege göre değişiyor.sma ishal yapmıştı.hipi sindurememisti.evolvia çok iyi gelmişti.dr onerisiydi.insallah sutunuz bol olur
Prenses_annesi01 Birkullanici sız bilirsiniz tabi benim bildiğim bebelac tatlı ya diğer mamalara göre bebekler geri cevirmiyormus o yuzden aptamil benim çocuk doktorum hiç önermiyordu benim sütüm kesildi söylemiştim oda verme diyordu
Aylin_07 Kesinlikle hipp organik combiotic al canım aptamil genel olarak her bebekte gaz yapıyor çok nadir gaz yapmayan oluyor amam hipp te öyle birsey olmadı bende 2 qy 11 gün önce doğum yaptım sütüm gelmez diye mama aldim aptamil hemde ilk 2 hafta hem anne sütü hem mama ilerledik oğlum gaz sancisindan kıpkırmızı oluyordu sonra hipp e geçtim 1 kutu bitirdik maşallah hem kakasını hemde gazini rahatladi
Birkullanici Aylin_07 bikaç gün vericem canım zaten ilk 10-15 gün bebeklerde gaz problemi olmaz ,yesin de sarılık olmasın diye arayıştayım
Anniko Ilk gunler bebeginiz icin gercekten azicik sut bile yeterli olacak. Hemen mama vermeye yeltenmeyin lutfen. Tabiki ihtiyac olursa doktorunuz soyleyecektir.. ben dogum yaptiktan sonra 3 gun icinde bebegimin kilo kaybi normalinden fazla oldu sariliktan dolayi ememedi.. 30 ml mama bile yetiyordu. Insallah sutunuz gelir ve bebeginiz afiyetle icer.. Ayrica insan tavsiyesi uzerine degil icerikleri arastirilip mamaya karar vermeniz daha saglikli olacaktir.
Birkullanici Anniko şuan ihtiyacım olan içerik değil tat , yoksa sma verirdim . Sezeryande ilk üç gün süt gelmiyor zaten üsttede yazdım bebeğim ağır sarılık geçirdi diye