merveae56 Alnalprdha canım 3 tane açıkogretim üniversitesi var ama bide uzaktan eğitim yazanlar var ne oluyor o bilgin var mi
ikiartibirfilm Alnalprdha osym nin sayfasına girdiğinizde çıkıyor ek tercih klavizu ordan görebilirsiniz atatürk anadolu ve istanbul üniversitesi
Mucize123 Alnalprdha merhaba Atatürk üni başladım tıbbı dökümasyon ve sekreterlik bölümü önü açık ve malum sağlıkta birsürü alım oldu o bölüme başladım 750 tl bir ödemesi oluyor ama değer başvurular sayfandan
Esraa- Klavuz yayınlanmıştır oradan puaniniza eşit yada üstünde tercih edebilirsiniz.zaten kaç boş var orada yazar.
merveae56 Esraa- canım peki 3 tane açıkogretim üniversitesi var ama uzaktan eğitim olanlar var bide onlar ne oluyor
Esraa- Okul tavsiyesi istersen atatürk üniversitesi olani seç derim.Anadolu gercekten cok zor.istanbul üniversiteside zor diyorlar.ama Atatürk üniversitesi genelde hep cikmis sorular yada sinava yakin yayinladiği denemelerden soruyor hep.
Alnalprdha Esraa- size çok teşekkür ediyorum cok sağolun 🙏🌸 kılavuzu nerde bulucam bu arada baktım ama pek anlamıyorum
Hirab Canm duyurulara gir orda yaziyo ek tercih kılavuzu diye ona bas altta linki olacak ordan yükle atabilinse burdan atarım aana aslinda