aybikreis Buzluğumda rendelenmiş kabağım var. Bununla ne yapabilirim. Yeşil soğan maydanoz patates falan alamam sadece soğan ve baharatlarım var kabağı değerlendirecek bir şey yapmalıyım
isimsiz___ aybikreis soğanı kavur biraz salça koy üstüne de kabağı ekle tuz pul biber ekmek banıp yenilir
Anneko aybikreis un su tuz ile yoğur bir hamur küçük beze aç kabak ve soğanı da yağda azıcık kavur baharatlarla sonra bezelerin içine koy kapat. Kabaklı gözleme tadı da enfes oluyor
3erkeklihayat Kabak tarator geldi ilk aklıma..az zeytin yağı ya da sıvı yağ ile soteleyip yoğurt sarımsak tuz..üstüne pulbiber nane serpiyorum bı de..ana yemek mi dusunmustunuz bilemedim ama..
aybikreis 3erkeklihayat Hayır sadece ziyan olmasın diye kullanmak istiyorum. Yoğurtta yok napsam ya 😂
aybikreis Balkizlarim Yumurta da yok peynir de yok dereotu da yok her ayın son haftası rezilliğini yaşıyoruz valla ağlıcam gülüyorum 😂
Balkizlarim aybikreis bacım sen bize kilitli yerden zorda olda kaçacaksın gibi bir şey diyorsun 🤭😂😂 soğan ve kabağı kavur baharat ekle yiyin o zaman başka ne yapılır bir şey olmadan bilemiyorum ki 😔🥰🥰
aybikreis Balkizlarim Ben de çıkmazda kaldım buzluktakileri kullanıyorum ama onlara da başka malzemeler gerekiyo soğanla kavurmayı deniyim bari 😊
Balkizlarim aybikreis olur canım insanlık hali düşmez kalkmaz bir Allah rabbim Halil İbrahim bereketi versin herkese evimize yuvamiza huzur mutluluk sağlık toparlanır elbet 🌻
aybikreis Jelibonsmom Ay olmaz sanırım düşündümde suyun içinde yüzen kabak ve soğanlar. Gözleme gibi bişey deniyim ben en iyisi