Melismetee Ya ben bu çocuğa bişey yediremiyorum :( kahvaltıda sorun yaşamıyoruz ama diğer öğünlerde sıkıntı yaşıyoruz meyve püresi muz fln yapıyorum cam rendede onu yiyor ama sebze , çorba , yada başka bişey yemiyor. Ne yapabilirim ne yicek anlamadm buarada biz tadimlari çoktan geçtik yemeklerin sularından flnda veriyorum ekmek batırıp sıkıntı yok yani eleştiri yerine yardım edin.
Eymen3119 Melismetee canım hiç bir fikrim yok biz daha geçmedik ben sadece arada meyve veriyorum onu bile istemiyor
Betbet Melismetee canım benimkide öle. Benimki 7 aylık sebze corbası yapıyorum yiyo ana zorla. Arı mamanın sütlü princ unu maması var onu yap. Ben onuda yapıyorum yiyo
Momsboy Melismetee çorbalarına veya yemeklerine et suyu tavuk suyu soğan sarımsak veyaz ayına uygun baharatlar katarak daha lezzetli olmasını sağlarsanız belki fikri değişebilir naçizane tavsiyem 😊
Acemiannne Melismetee benim ufaklık da öyle sebze yemiyor az tuz attım bnd en sonunda yedi 8 bucuk aylık şuan
Melismetee Eymen3119 ek gıda olayı çok zor ya bizim için uğraşıyorum yapıyorum bissuru şey denedim çorba olarak yok ağzını kitliyor
Melismetee Betbet onlar çok şekerli geliyor ben hipp iyi geceler tahilli mamasını kullanıyorum onu yiyor bazı akşamları zatende gün içinde yemiyor sebze veya çorba fln her çorbayı denedim yok
Betbet Asilenesinannesi cici bebeyi nasıl yapıp veriyorsun canım Melismetee doyuyo mu peki bunlarla. Kızım sanki zayıflamış geliyo bana az yiyo ek gıda. Sütüm zaten gelmiyo mama veriyordum önceden. Napıcam bilmiuorum
Asilenesinannesi Canim benmki yeni 7. Ayina girdi. 3 ogun duzenli yediriyorum aralarda ve geceleri emziriyorum. Kahvaltidaa labne yumurta falan degistiryrm arada cici bebe labne falan seviyor. Oglen corba aksam lda yogurt meyve falan tabi meyveleri cok seviyor corbayi onun gibi yemiyor ama sknti yasamiyoruz. Degistirerek vermeyi denesen yaptiklarini belki sever ben sogan falanda koyuyorum tadi olsun yemeklerin diye zaten tuz falan olmuyor ya yani onunda sevdigi seyler olur elbet alisir diye dusunuyorum
Melismetee Momsboy soğan sarımsak koyuyorum yok yemiyor et suyunu denicem aklımda sağolun :) Kahvegerek Kahvegerek Asilenesinannesi onlar çok tatlı canm hero baby vermek istemiyorum oyuzden Asilenesinannesi sabah kahvaltısında sıkıntımız yok yediriyorum 7 aylık benim oglumda soğan sarımsak koyuyorum bütün çorba tariflerini denedik yok :( tarhana denemedim bitek
Melismetee Momsboy soğan sarımsak koyuyorum yok yemiyor et suyunu denicem aklımda sağolun :) Kahvegerek Kahvegerek Asilenesinannesi onlar çok tatlı canm hero baby vermek istemiyorum oyuzden Asilenesinannesi sabah kahvaltısında sıkıntımız yok yediriyorum 7 aylık benim oglumda soğan sarımsak koyuyorum bütün çorba tariflerini denedik yok :( tarhana denemedim bitek
Asilenesinannesi Hero babynin sutlu 8 tahilli mamasi var o cok guzel mesela aksam yapabilrisin sutunde sulandirirsan daha iyi olur fikir olsun
Melismetee Momsboy soğan sarımsak koyuyorum yok yemiyor et suyunu denicem aklımda sağolun :) Kahvegerek Kahvegerek Asilenesinannesi onlar çok tatlı canm hero baby vermek istemiyorum oyuzden
Kahvegerek gurme bebek 👶🏻 damak tadı gelişmiş seçiyor demek ki bir süre vermeyin yemediği şeyleri belki unutur yer. Yemeklerin suyuna ekmek banıp bende veriyorum ama hiçbir faydası yokmuş onun aklınızda bulunsun yemeği illa yemesi gerekmiş
Asilenesinannesi Melismetee hadi insallah corbasina peynir alti suyu koymayi denedin mi cok guzel oluyor ve zaten de biliyosun cok faydali bende deneye deneye gidiyrm bakalim.☺️
Asilenesinannesi Melismetee hadi insallah corbasina peynir alti suyu koymayi denedin mi cok guzel oluyor ve zaten de biliyosun cok faydali bende deneye deneye gidiyrm bakalim.☺️