MinelAskEla Kızlar menünüz neler ? Valla aklıma hiç bir şey gelmiyor sabahtan beri ? Ne yapsam etsem bi fikir veriniz .
MinelAskEla Marjinal_Anne2 bu hafra yaptım onu ya 😂 yani 4-5 gün öncesi Biç kaç gün öncesi menümüz nohut yemeği Makarna Biber dolması İçli köfte Çorbalar eşliğinde
Balkizlarim MinelAskEla sebzeli mercimek çorbası , türlü , domatesli , biberli bulgur pilavı , cacık nutella kurabiye 🌹
MinelAskEla MinelAskEla yok canım ya yani 3-4 gün boyunca sıra işenyaptıgım yemekler. Genelde her zaman çorbam olur zaten Çorba yanına içli köftr Çorba yanına biber dolma gibi gibi Yani bu yemekleri yaptım ya ben şimdi 2-3 hafta kadar yapmıyorum çünkü eşim diyor ki daha 3 gün önce bınu yedik ya
3erkeklihayat Dünden biber dolması var kıymalı .fırında da kizarttim üstünü ayrıca,böyle daha çok hoşumuza gidiyor..onden bı çorba yaparım. Büyük ihtimal mercimek🙂yanına da yoğurt..misss
Y-A-Annesi MinelAskEla taze fasulye pilav cacık salata Türlü Karnıyarik Musakka Etli nohut Etli kuru fasulye Makarna Fırında tavuk Kuru patlıcan biber dolması Vs vs