nilmur0 asbek ben de günde 1 ya da 2 kez mama veriyorum. Avent biberon. 2 ay 3 günlük kızım var. Ancak son 3 gündür emzirip mama veriyorum istemiyor acaba karnı mı doyuyor yoksa biberonu mu istemiyor. Ne olabilir siZce yaşayan var mı
ayazasaf asbek ben aventin ve mamajoonun biberonlarını kullanıyorum aynı zamanda emiyor red yaşmadık 5 kere mama her istediğinde ise emiyor
Elifasel asbek ilk bas bebedor sonrada wee baby kullandim luks bi biberon almadim meme reddide yaşamadim cok sukur
Cnszeze asbek nuk nature sense Meme başı gibi. Bir kaç delik var tutuşu daha kolay. Bebeğim 59 günlük. Bir haftadır kullanıyoruz. Hala mememe bağımlı.
HocaAnne 3.5 aya kadar meme reddi yaşamamıştım bu günlerde aşırı meme reddi yaşıyorum. Agzına almıyor kafayı yemek üzereyim
Yalin asbek dr browns ve avent. Ama dr browns daha kullanisli bence. 5.5 aylik, henuz hic meme reddi yasamadik. Umarim süt bitene kadar da yasamayiz.
asbek Ben de avent kullanıyordum içiyordu ama meme reddinden sonda biberon istemiyor ağzını buruşturuyor tiksinmiş gibi