zarifbirhanim Bioderma photoderm 150ml Celenes Dermokil La roshe posay Bunlari kullandım. La roshe posay markası coook pahalı geliyor artık onu almak istemiyorum. Diğerleri de cildimi çok yaglandirdi. Sivilce yaptı. Zaten çok pahalı güneş kremi bide beğenmeyince iyice canım sıkılıyor. Internetten urun almiyorum. Eczane ve kozmetik magazalarindaki fiyatlar daha yüksek oluyor haliyle. Çok pahalı olmayan güzel güneş kremi tavsiyeniz var mı? Cildim karma. Solante markası iyi diyorlar ama onunda çok çeşidi var. Hangisi iyidir bilemedim
SunnyG Solante pregna almıştım ben hamileyken, hala onu kullanıyorum. 300 TL’ye almıştım. Ama aşırı yağlı maalesef. Tüm seri mi yoksa pregna mı böyle bilemem ama tabi. Dermatone önerdi bi arkadaşım, eczacı. Yağlı değil demişti.
zarifbirhanim SunnyG Doktor bana da bioderma phoderm önerdi. Bir damla su değse güneş kremi akıyor. Cok garip geldi. Bide benim yuzum terliyor. Haliyle krem yüzümden akıyor. Dermatone markayı ilk defa duydum. Denedin mi? Eczanelerde bulabilir miyim