DuruK Bebeğim 9ay 12 günlük. En geç 10. Ayda emeklemesi gerekiyor 10. Ayı yarıladık sayılır ama tık yok. Benim bebeğim gibi Bebeği emeklemeyen veya geç emekleyen var mı? Önerileriniz veya tavsiyeleriniz var mı acaba? Çok kaygılanıyorum artık.
Deletedmom277 DuruK emeklemenin bir süresi yok. Olması gereken bir durumda değil. Gelişim basamağı da değil. 10 aylık emekledi kızım
DuruK NekwaSultan hafi bakalım bekliyorum bizim tembel ne zaman emekleyecek. Doğduğundan beri kendini şu tutan sert bir bebeklerden olmadı zaten. Hep yumuşaktı benimki 😐
DuruK Deletedmom277 internette hemen hemen her sitede gelişim basamağı diyor 😶😕 bende okuyunca kaygılandım
Annesininselini DuruK bnm bebegimde 9 ay 5 gunluk emeklemiyor emeklemeyede yeltenmiyo donerek hallediyo her isini hic emeklemeden yuruyen bebklerde war emeklemek bi gelisim gostergesi degil diye biliyorum
DuruK Annesininselini doktor artık bu ay emeklemesi gerekiyor dedi. İnternette hemen her sitede bir gelişim basamağı diye söz ediyor. Bende okuyunca iyice endişe ettim.
Devushka Annesininselini canm bi gelişim sıralamasıdır emekleme tabiki her bebekte olcak diye bişey yok ama olması sağlıklı geliştiğini gösterir genelde bu tarz durumlarda kasları ve kemikleri güçlendirecek vitaminler veriliyor diye biliyorum DuruK
Melisinannesi2019 DuruK merhaba, ekli hesabi takip Etmenizi tavsiye ederim.bebeklerin emeklemeden sonra yurumesinin önemli olduğunu yazılı.benim kızım 8.ayın girecek birkaç gün sonra henüz engellemiyor. https://instagram.com/aymenbalikci?igshid=360ycy7hi5z4
Annesininselini DuruK bnm etrafimda bir cok bebek war hic emeklemeden yuruyen bence kafaniza takmayin desteksiz otryorsa ben sorun oldugunu sanmyrm
Merve1705 DuruK emekleme Bir gelişim belirtisi değil demişti doktorumuz yani emeklemesede olur oğlum 7.5 aylık emeklemeye dair hiç bir emare yok beklemiyorum da açıkçası nasıl rahatsa öyle olsun
AselinAnnesi DuruK canım benim kızım da emeklemedi vende dert ediyordum boşuna etmişim her bebek farklıdır ve emeklemek zorunda değil, direk yürüdü çok şükür bir sıkıntı yok sende dert etme 😊
Yenievliiiiii Yüz üstü bırak ayaklarına ellerinle arkadan itir destek ver. Az az emeklemeye çalışacaktır. Benim bebeğimde beş bucuk aydan sonra yavaş yavaş döne döne gidiyordu. Şuan 6 bucuk aylık tam emekliyor. Ama ayaga kalkmaya istiyor bu seferde. Bi yerlerden tutunup ayakta durmak istiyo. Her çpcugun gelişimi farklıdır. Kimseyle kıyas yapmayın direk yürüyecektir belki.