elif_cnrr Merhaba sağlık ocağı ücretsiz olarak verdi neden kullanılıyor Kullananlar yardımcı olabilir mi?
Slndnz elif_cnrr d vitamini eksikliğine bağlı oluşabilecek raşitizm gibi kemik hastalıklarını önlemek için kullanılıyor.
esrasel bebekler güneşe çıkmadığı için veriyorlarmış ben ilk başlarda düzenli günde 3 damla veriyordum bi ara aksattım her gün veremedim sonra internette parantez bacak rahatsızlığını öğrendim d vitamini eksikliğinden kaynaklı bebeklerin bacak şekilleri parantez şeklinde oluyormuş okuduktan sonra çok daha özen gösterdim vitamini mutlaka günde 1 kez 3 damla veriyorum
esrasel hatta bana sağlık ocağındaki hemşire kaşıkla verirsen kaşıkta bi miktar kalacağı için 4 damla yap demişti ama benim kızım yemeği sevdiği için diline deydirince hemen ağzını açıyor bi ara gaz damlası kullandık onun tadını sevmedi damlayı da ara sıra gaz damlası zannediyor heralde ağzını açmıyor ama bi şekilde açmasını sağlıyorum dikkatini dağıtarak
esrasel elif_cnrr bana da çay kaşığıyla verirseniz 4 damla dedi zaten çay kaşığında bir miktar kalacağı için ama benim kızım tadını sevdiği için ben direk ağzına 3 damla damlatıyorum