Fulyazeynepayla Kızlar 1 aylık bebeğimin dilinde pamukçuk oldu hem anne sütü hem mama veriyorum beslenmeden sonra pamukçuk artıyor daha sonra azalıyor ama tamamen geçmiyor . Bebeğinin dilinde pamukçuk olan anneler geçmesi icin siz neler yaptınız
PrensAnnesi92 Fulyazeynepayla doktorum bir cay bardagı suya bir çay kaşıgı karbonat atıp tülbentle ağız içini temizle ve göğüs ucunuda sil demişti denyin isterseniz
Afra11 Fulyazeynepayla karbonatlı su ile gazlı bezi serçe parmağına takarak biraz sert bir şekilde temizlemek gerekiyor.Ben bu şekilde bitirdim
Duruduygu Fulyazeynepayla karbonatlı su ve temiz bir agız mendili veya gazlı bez yardımı ile dilini açken silmeniz tok kusar ve mikostatin var onu kullanabilirsiniz uine dr veya eczacınıza danısıp
esrasel kardeşim çocuk gelişim mezunu benimde 2 buçuk aylık kızım var ben sadece emzirdim emzirdikten sonra su ver dedi ağzı pamukçuk olmaması için demişti kaynatılmış soğutulmuş suyu ara ara ılık şekilde verin bakalım emdikten sonra özellikle mamadan sonra mama daha yoğun olduğu için su verin biraz ben günde bir iki kez verdim sütte su da var diye ama mamadan sonra sizde verin geçer inşallah
ilkgoz_agrim O pamukcuk yüzü den kızımın kilo alımı durdu boğazına damağına kadar işlemişti devlet hastanesi bir halt söylemedi bize özele götürdüm onlar anladı ne olduğunu şimdi ise alamadığı kilolar için çabalıyorm😔
Fulyazeynepayla PrensAnnesi92 ağız içini silmeyi denemedim ama biberonun ucunu göğüs ucumu karbonatlı su ile siliyorum dünden beri onu da deneyeceğim canım çok sağol