UrassAnnesi Merhaba buraya yeni taşındık ama pek fazla bilgimiz yok çevre hakkında sormam gereken bir iki şey var burada yaşayan varsa eğer 😌
UrassAnnesi Fatih mahallesinden ev almayı düşğnüyoruz ama nasıl bir yer bilginiz var mı acaba. Bütçemize uygun orayı bulabildik bu çok ünlü çınarlıkent emlakkonıt vs bizi çok aşıyor ama birkaç kişi mahalleye iyi değil rahat edemezsiniz vs diyince kararsız kaldık
UrassAnnesi Longingg üstte sormuştum sorumu ama vazgeçtil zaten gerek kalmadı sağ olun 😌 3 yıldır buradaysanız alışabildinz mi prki ben sanki hiç alışamaycğım hiç sevrmeyecekmişim gibi geliyor 😔
Longingg UrassAnnesi bende alışamadım o yüzden hep bi ayağım izmitte, parka bile çıkmıyoruz komşularımı tanımıyorum
UrassAnnesi Biz de tayin sebebiyle geldik ama hiç tanıdığım yok çok bunalıyorum içim sıkılyor alışkınım askında gurbette yaşamaya ama burası bir değişik geldi
Aylinyildiz 60 evlerdeyim bende, doğuma büyüme buralıyım 😇 Başka yere alışmak illa ki zor olacaktır zamanla alışırsınız eğer güzel bi çevre ve arkadaş bulursanız hemen ayak uyduracağınızı düşünüyorum