Ozlem_37 Bircaykoyicelim birde çok sordum ama hakkınızı helal edin gece emerken de şimdi de çok fazla uyanıyoruz en uzun uykusu 2 saat yada 3 saat tok olduğuna eminim bunun için ne yapmalı artık bende çok yoruldum 21 aya doğru gidiyoruz
Bircaykoyicelim Ozlem_37 helal olsun ne demek. Ama bana özelden yazar mısın? O kadar yorum farkı karıştı hep😊🤭
Bircaykoyicelim Ozlem_37 gece vermeyin. Biraktiriyor sunuz ya. Ama gündüz saydığınız sütü verebilirsiniz.
GBU Ozlem_37 Ben zaten bıraktırmak ıstemıyorum azaltmam lazım 30 kere emer mı bı bebek günde 11 aylık bide ek gıda reddi yaşıyoruz bu seferde
Cankuzuannesi GBU ay inanmıyorum aynıymışız benim oğlum da 13 aylık günde 30 kez emiyor rahat. Benimkini gece 4 saat sabrettim uyutamadım. Bence sorunumuz gündüzde de düzen olmaması. Gündüz 20 kere emerse e haliyle gece de istiyo
tombikdonerkankasiiskender GBU 11 aylık şimdi bile sallıyorum mesela on dk önce emdi yattı bazen artık göğüs ucum acıyo tek meme emiyo bide 🤦🏻♀️
GBU Ozlem_37 valla 2 gündür onunla ugraşıyorum ağlama krizine giriyor asla susmuyor sesi kısılana kadar ağladı gece yani azaltmakta zorlaştı
Dilruba_1 GBU Cankuzuannesi Ay keşke benimki de emmek istetseydi de geceleri emzirseydim 2 aylık gece bir kere mama içiyor yatış o yatış kendim alarm kurup kaldırıyorum iştahsız bir çocuk mu olacak anlamadım 😀 meme görse zaten ağlar istemez sağarak veriyorum binde bir emer
Cankuzuannesi GBU benim oğlum 13 aylık biz de öyleyiz gece beslenmesini kesmeyi denedim olmadı çığlık kıyamet ağlıyo ve kesinlikle sakinleşmiyo 4 ten 8 e kadar oturdu uyumadı gece bizim de durumlar kötü
GBU Cankuzuannesi Gündüz ben çalışıyorum yani evde hatta çalışıyorum allahtan annem bakıyor anneme neler yapıyor sürekli meme ver ver diye bağırıyor
GBU Dilruba_1 Bence çok şanlısın abimin bebekliği öleymiş akşam 7 de yatarmış sabah 5 de kalkarmış. Bende pek uyanmazmışım annem öyle alıştırmış. Ama ben cocugumda cok fazla meme reddi yaşadım 2 ıle 4 aylık donemlerınde sureklı uyurken meme teklıf ettım cocuk sımdıde meme bağımlısı oldu
GBU tombikdonerkankasiiskender benımde genelde tek meme dıgerını cok nadir bide ilk dişini patlattı bi ısırıyor anlatamam
Askin Benimde oğlum 13 aylık gündüz oyunlar ba meme çol aramıyo ama gece mızmızlandığında meme de susuyo hep geçen aya kadar kucakta sakinleşip uyumaya devam ediyordu bu ay sadece meme istiyo ve gündüzleri de çoğaldı ne oldu anlamadım napıcaz😁
GBU Askin Vallah Allah yardımcımız olsun çocuk sıkıldıkta bana meme ver ver dıyor surekli meme diyor bana
Eyllsre5224- Bircaykoyicelim yaaa nasıl başardınız biz 9 aylıgız çok yoruldum artııık 🥹 kendini parçalıyor emmeden uyumuyor
Bircaykoyicelim Eyllsre5224- Alışkanlık bu . Bu alışkanlığı siz unutturcaksiniz. Bunu da Emzirmeyerek yapabilirsiniz. Tamam Agliycak zor olcak ama. Her gün böyle uykusuz kalcaniza bı kaç gün uykusuz kalırsınız biter 😊