ikiogulannesiii Bir de silikon tabancaniz varsa bu malzemeler ile en az 100 tl masraf yapmiş olacaksinız . Daha sonra misafirlere vermek için siradan pastanızı kesebilirsiniz. 7 ekim de oğluma doğum günü pastasını ben böyle hazırlayacağım size de fikir olur belki . Herkesin fotoğraflar da şık bir pastası olmuş olur.
Duyulurum ikiogulannesiii çok iyi fikir, güzel olur umarim. Ama ben de maket pasta olayını anlamıyorum pek. Konsept meselesi ise konsepte uygun normal pasta da yapilir/alınır yani illa koccaman olması neden acaba
ikiogulannesiii Duyulurum istenilen şekilde straforları var tek katta alinabilir 2 katta 50 tl ücreti falan var en az herkesin bütcesi gerçek konsept pastaya yetmeyebiliyor en az 300 tl den başlar
210796 ne gerek varki boyle biseye.orda olan herkes zatem biliyor maket oldugunu.resimlerede onlar bakacak.yani kime iyi gozukmek kimi kandirmak bu😃dugunlerde de yapiyorlar asiri sacma bir olay.
ikiogulannesiii 210796 doğum gününe kimseyi cağırmayıp sadece anı bırakmak isteyenler var strafor boyları sitesinde değisiyor ben isteyene fikir amaclı paylaştım. Bircok kisininde yapacağını düsünüyorum. Aile arasinda yapılan doğum günleri icin maket pasta olması saçma olmaz yani
AngelMotherr 210796 saçma ise siz yapmayın bütçe meselesi. Çok harika olmuş misafirlere değil bebege anı kalsin okey.
MinelAskEla 210796 her insanın kendine göre özenci hevesi isteği vardır. Bu aşalığıcı yorumda ne ? güzel düşünmüş etmiş bizimle paylaşmiş . Ne kadar kötü kalplisiniz böyle anlamıyorum gerçekten… Neresi saçma bunun ? Foto koyunca ekrandan bizlerin de pasta yediğinimi düşünüyorsunuz da kandırmak vs diyorsunuz pesss
zarifbirhanim ikiogulannesiii Makete 100 TL harcamak beni daha cok uzer. Sonrasında yenmiyor bisey olmuyor, oylece cope gidiyor. Hic degilse pastayi yiyoruz. 🥺🥺
Ulkuverasmom zarifbirhanim pastalardan haberiniz var mı? Geçen gün kızım için sordum böyle bir pasta 20 kişilik 1300 TL dedi 1000 TL altında fiyat veren de olmadı en lüks pastanesinden en dandik sokak arası pastanesine kadar bende aynenn böyle düşünüp organizasyon tuttum maket pastayla resim çekilip normal pasta dağıtacağım
Deletedmom_23 ikiogulannesiii Kııız içimi mi okudun😁 tam maket pasta yapımına bakıyordum. Silikonla mı yapışır acaba başka bir şeyle mi
dlk1410 ikiogulannesiii Onun yerine gidin bir organizasyondan kiralayın ben çok cüzi bir miktarda kiralamıştım harika olmuştu kocamandı. Görenler gerçek sanmıştı 3 katlı kocamandi
zarifbirhanim ikiogulannesiii Tercih meselesi kuzu. Biz zaten konsept pasta da hic almadık, hep pastaneden buyuk bir pasta aldik. O yüzden lüzumsuz gözüyle bakıyor olabilirim 😊 Kizim 3 yaşında. Dışarıda çekim yaptıracağım bu sene. Evde doğum günü çok meşakkatli oluyor 😊
OptimusPrime ikiogulannesiii Ne gerek var ki. Her pasta fotoğrafta güzel çıkıyor zaten. ☺️ Böyle masraf edip atacaksın. 100 liraya güzel pasta da alabilirsin.
Eminos ikiogulannesiii dogum gununde ogluma 2 seklinde 3 pandospanyadan olusan pasta yaptim kendim yaptim yiyen herkes bayildi konsept diye boyle bisy bana gereksiz geliyor yapanlarin eline saglik