Prensessannesi1905 Merhabalar malûm şu zamanda geçim sıkıntısı aşırı zorlaştı evden paketleme işi yapmak istiyorum bebeğim var normal çalışamam sizin bildiğiniz guvendiginiz bir yer var mı acaba bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Aylizzmm Prensessannesi1905 bende aynı postu acacaktim annem de yapmak istiyor bu işi instagramda bir çok yer var ama hangisi güvenilir acaba
Balim61 Prensessannesi1905 bu tarz postlr acildi cok ama kimse yardimci olamadi herkes paketleme isine guvenme faln yazdi.Simdi gelir o paketleme isine guvenmeyin diyen tayfa
Eczmery Prensessannesi1905 genelde dolandırıcı oluyor paketleme yaptıranlar. Önden kaporta alıp kayıplara karışıyor. Böyle bir iş sektörü yok
Balim61 Aylizzmm instegramds bnde cok buldm ama onden kapora istedikleri icin yapmadim.Guvenli gelmedi kapora istemeleri.Bende duraym surda belki fikri olan vrdir
allahimsabirver Balim61 kötü bi amaçla söylemiyorlar ki etraf dolandırıcı dolu evde ek iş için işkura başvurun en güvenilir yer
Balim61 Eczmery kapora almadan eve paketleme veren is yerleri var ama şansya denk gelmiyo.Bnm bi tanidgm yapti kapora falnda vermedi ama parasi cok azdi yapiln sayiya gore
Balim61 Ee011 kapora isteyene zaten guvenilmez ama saglsm eve is veren yerler var kspora almadan bulamiyorum denk gelmiuo o ayri bi tanidgm yapti ama ucreti yapilana gore cok azdi
Balim61 allahimsabirver iskura intermetteki ilanini görüp gittim ben ama onlr yanlis haberms iskurun paketleme isi yokmuş .Dolandirici olanlar kapora istiyo baziis 150 200 300 o civsrlarda bunlr zaten dolandirici belli kapora almadn is vern yerler var
birmelekannesiiiiii Prensessannesi1905 instagram üzeri güvenli değil ama işkur üzerinden sorabilirsiniz bende gidip sorucam bir arkadaşım öyle eve iş almıştı bakalım inşallah olur