la_leomer Anneler oğlum bugün 2 ay aşısı oldu doktor 2 saat sonra calpol ver o an oğlum çok ağladı kaç kaşık vermem gerek diye soramadım eczanede aldım oğlum yine ağladı acaleyle onada soaramadim kaç kaşık vermem gerekiyor
amansallagitsin la_leomer cay kasigi kadar suan vermeyin sakinlesir baktnz cok aglyr surekli huzursuzsa verin bos yere ilac vermeyin gerek olmadikca
Canann34 la_leomer eczane de çalışıyorum.. çay kaşığı emzirmeden sonra verirsiniz ateşi düşmezse fitil de verin
Servetali Korkulacak birşey yok seni emiyorsa emzirmeye devem et ve bir çay kaşıgı vermen yeterli yarım saat sonra etkisini göstermeye başliyacak annesi
la_leomer amansallagitsin şuan vermicem doktor 2 saat sonra ver dedi ateşi ciksada cikmasada dedi ver kolu şişer sivilce gibi olsa sakın sıkma dokunma bile dedi bacaklarına kizarirsa bez ıslatıp üzerine koyabilirsin dedi
la_leomer cicekbahcem tamam teşekkür ederim çok ağladı eve gelene kadar susmadı bile o an telastan kimseye soramadım kaç kaşık verim diye 🥰
cicekbahcem la_leomer olabilir böyle şeyler insan bebek ağlayınca panik oluyor, umarım sorunsuz bir gün olur sizin için, sevgiler ❤️
la_leomer Semaen sağlık ocağındaki ver dedi ne olur ne olmaz diye ama beklicem hafif bı ateş olursa veirim yoksa şuan bende vermeyi düşünmüyorum
yeniannee03 la_leomer benim kızım da 1 aylık aşı oldu doktor bir çay kaşığı ver dedi huzursuz olursa ve ateşi cıkarsa bende 1 çay kaşığı verdim