akbassrabia Bebeğim çok minyon 4 aylık 5 kg boyu 56 cm canım çok sıkılıyor anne sütü almıyor sadece mama ile besleniyor 180 ml içen bebekler duyuyorum benimki hala 120 içemiyor ne yapmalıyım canım çok sıkılıyor
RobinScherbatsky akbassrabia kızım 6 aylık o da 90 ml içiyor 6,5 kg her bebek aynı olmak zorunda değil sıkmayın canınızı
Melekbas akbassrabia benim bebegimde 4 ay 10 gunluk 90-120 arasi iciyor 3 saate bir doktora sordunuz mu eger gelisiminde bir sikinti olsaydi soylerdi anne babaninda genetigi onemli minyonsaniz bebekte minyon olabilir 180 cc icenler 4-5 saat arasidir saat uzadikca ictigi miktar artar
arya-1604 akbassrabia benim bebeğim 5 aylıkolcak haftaya oda 90 ml içiyor kilosu normal olmasına rağmen üzmeyin kendinizi 😍
demet2375 akbassrabia cnm o kilosuna göre içiyor sende az yap sık sık içir kilo alsin kilo aldıkça ml articak ve mamasını içine bı çay kaşığı zeytinyağı köy gece ozelikle
Zlm akbassrabia biberonun emzik kısmını değiştirdiniz mi. Benim kızım da 3 aylıkken 60 mı içiyordu ama küçük ilk aldığım biberon emziği vardı Ben de biberion emzigini değiştirdim çocuk meğersem 90 içecekmiş ama az geldiği için yorulup uykuya geçiyormuş aç yatırıyormuşum çocuğu çok üzülmüştüm o zaman
Nisakusum akbassrabia bnde sagarak veriyorum ama benimki de 90 100 maksimum içiyor genelde 75 ml içer zorla