Gamze1515 Bebegimin poposu pisik olmus geciyor ve yine pisik oluyor acaba benim yediklerimden dolayimi? Ve sabahlari bezsiz havalandiriyorum ama nafile 🤔 iki bucuk aylik bebegim
Elif0992 Gamze1515 yediklerinizle alakası var mı bi fikrim yok ama zeytinyağ kullanmanızı tavsiye ederim 3 ay 10 günlük kızım var doğduğu günden beri her alt değiştirmede zeytinyağ sürüyorum ıslak mendilide sudan geçirip öyle kullanıyorum şimdiye kadar hiç pişik olmadı 😊 Antalyada yaşıyoruz bide düşünün çok sıcak burası
Emel16 Gamze1515 sebamedin pişik önleyici kremini kullanıyordum ben krem pişik yapmıştı kızımı. Bepantholun kullanıyorum şimdi canım o pisliğini geçirdi şuan yok ama yine de arada sürüyorum, bize çok iyi geldi Bepanthol. Hatta boynun altı pişik olmuştu bi kere sürdüm geçirdi, herkese aynı iyi gelir mi bilmem ama bize iyi geldi
Zeysars Gamze1515 arkadaşlar zeytinyağı demişler ama onda da asit var dikkatli kullanın kullanacaksanız hepten bebeği haşlamayın derim. Benim başıma da geldi altını hep pamuk suyla siliyorum ve himalaya marka bebek yağı kullanıyorum doğal olduğu için poposuna sürdüm 2 günde düzeldi.
Gamze1515 Elif0992 evet antalya baya sicak oluyor zeytin yag her alt degistirmedemi sütüyorsun ve doktoruna sordunmu bunu?
Ahanife Gamze1515 ben de hamazinc kullanıyorum kızımda çok hassa ufak bi kakasını yapsana hemen kızarıyor yani sıcakta olunca tabi daha çok etkiliyor Bide pamuk ve suyla silin derim ıslak mendiliz saf sulu bile olsa yapar bizde yapıyor çünkü
Umutfaik Gamze1515 Bepanthol kullanmanızı öneririm.Pişik için en iyi krem. Geçene kadar bol bol sürün çok iyi geleceğine eminim.Çünkü dermatolojik olarak en üst seviyede bir krem. 3gün içinde toparlayacaktır.Deneyin derim
Gamze1515 Zeysars evet bende ona benzer bi krem var burdaki eczanelerde onu kulaniyorum iyi geliyo cok sükür