Defneee06 canım benm alerji işi yılan hikayesine döndü inanılmaz zor bir süreç allah yardımcın olsun öncelikle her çocuk bir değil özellikle alerji doktoruna gitmeni tavsiye ederim. Benmde bebeğimde gürültülü kaka huzursuzluk mukus yanağında bozuk para kadar döküntü vardı çocuk doktoru muz diyet verdi mamasını değiştirdi özel mamaya geçtik iki ay allahm sütüm azalmıştı yicek bişey bulamıyordum snra kakada kan görünce endişelendim alerji uzmanına gittm prof oda kakadaki kan nohut kadar değilse üzerine gidicez bağırsak tepkili alerjilerde dedi bi şaşırdım çatlak bir profa benziyordu ama tavsiye üzerine o doktora gitmiştim güvenmekten başka çarem yoktu diyeti basamaklarla açtım 4,5 aylıkken ekmgıda tadımlarına başlayacaksn dedi korkuma biraz geç başladm ama şükür bişey olmadı damla ve krem verdi onu kullandım bir süre yanağı üç günde geçmişti çok şükür seviniyordm şimdi gene oldu mamadan değilse çorbadan sanrım bilemiyorum bende kafama çok taktığım için süt azaldı sanırım piskolojik birazda sen moralini yüksek tut benm karakterim böyle karamsarm ne yiyeceğime gelirsek ekmek üstü yağ olarak becelin bitkisel tereyağ tadındanyağı var onu kullandım. Ekmek dışardan alıyordum ama onu evde yapanda var. Zeytinyağlı az salçalı yemek yapıyordum fasulye , pilav ,patates kahvaltıda vegan sürme krem peynir aldm ama tadını sevmedim pirinç yoğurdu bar onuda beğenmedim hepsini denedim o dönem