Nzlcan91 Bebeğim 29 günlük tesislerinde sıvı bırıkmesi ve bağırsak düğümlenmesi olmuş ayrıca popoda çatlak varmış bana bunlarla ilgili Bilgi verecek anne varmı ne yapıcam şaşırdım gaz çıkartmazsa genel cerraha gitmem gerektiğini söyledi doktor maması yapmış dedi sımılac total comford bulamadım nerden bulabilirim piyasadan kalkmış e bebekte bile Yok 🤦♂️😔
Esrelf Nzlcan91 canım testislerdeki su bazen kendiliğinden kaybolabiliyor. Kaybolmazsa da bebeği sünnet ederken o sıvıyı da boşaltıyorlar. Ama barsak düğümlenmesine dikkat edin takip edilmesi gerekiyor. Sen beklemeden cerraha bir göster. Ne durumda neye dikkat etmen gerekiyor onu öğrenirsin.Birde doktora sorsaydın keşke hangi mama iyi gelir diye.
Sinemiraz Nzlcan91 testislerdeki su 2 yaşına kadar kaybolabiliyor benim oğlumda da aynısı vardı hidrosel deniyor su fıtığı gibi Bişey. Popodaki çatlak nasıl oluştu ?? Yani Çok sık kabız olması gerekiyor bildiğim kadarıyla poposunda çatlak oluşması için ?
Seda0202 Nzlcan91 canım pop oda çatlak bizimde vardı çok ikinmadan oluyor doktorum göz merhemi verdi 2 sürmekle geçti sıvı birikmesi de sünnetle hal oluyor bağırsak dugumenmesine de şu çingene beşikler var bilir misin hamak gibi oluyor onun çok iyi gediğini duymuştum ne kadar doğru bilemem ama sen yine de bi cerraha görün
Nzlcan91 Esrelf evolvia kolik bebekler için olan mama varmış şimdinona geçtim cingan salıncağı kurdum eve onunla duruyor bağırsak düğümlenmesini çözüyor dediler 🤦♂️Ne yapacağımı şaşırdım
Esrelf Nzlcan91 bizede yoğun bakımdakiler evolvia yı önermişlerdi. İyi bi mamaymış gaz yapmıyormuş. Poposundaki çatlağa krem filan vermedi mi? Sanırım o da fazla ıkınmaktan oluyormuş. Korkma ama benim bebeğimde vardı , antibiyotik ve fitokrem verdi 1 haftada geçti.
Nzlcan91 Esrelf medicasol fito anestol yazdı oturma banyosu yaptır geçmezse cerraha görün dedi ama hala kakasını yapmadı
Nzlcan91 Seda0202 valla eve kurdum salıncağı 2 saattir uyuyor herkes tavsiye etti inşallah uyur 3 gündür uykusuz
Nzlcan91 Eymenimo iki büklüm oluyordu ıkınıyor kakasını yapmıyordu bide kendisini aşırı sıkıyordu popo deliğinin kenarından yırtılmış ön tarafa doğru kabız dediğimde direk bağırsakları düğümlenmiş dedi karınında sertlik var
Karen Nzlcan91 bağırsak düğümlenmesini bilmiyorum canım ama benim oğlumun da vardı testislerinde sıvı birikmesi bir yaşa kadar geçer demişti doktor okadar sürmedi 3 aylıkken geçmişti tamamen
Seda0202 Nzlcan91 bende pencereden pencereye kurdum yoksa yatmıyor güzelim 2 tane beşiği var ken sadece bunda duruyor
Nzlcan91 Ulku piyasadan kaldırılmış ben bugun buldum 1 ay sonra napıcam dedim doktora evolvia kullan dedi ona geçtik ve hemen kakasını yaptı şükür
Nzlcan91 Seda0202 ya en iyisinide aldım İnan günün çoğunu salıncakta geçiriyor 2 liraya bir ip çözdü olayı dünya para verip beşiği salıncağı anakucağını boşa almışız