Cgdm21 Merhaba annegiller kızım 3 ay 16 günlük oturmaya çalışıyor doktorumuz ne yapmak istiyorsa destekle hiç bir eylemini kısıtlama dedi siZinkiler ne zaman destekli desteksiz oturmaya başladı ve yurutec kullananlardan tecrubelerini isterim 😊
Gulsen Cgdm21 oturmak istiyorsa destekle oturtabilirsin canm cok uzun olmamak sartiyla simdiki bebisler biraz erkenciler malum 5 6 aylik gibi yurutecede koyabilirsin
DerenGrkemYetiker Cgdm21 canım kusura bakma da 3,5 aylık bebeğin gelişimi önde olsa bile omurga gelişimi tamamlanmamış olur. Doktorunuzun diploması sahte olabilir dikkat et bence.
Cgdm21 Gulsen bizimki şimdiden çok hiperaktif yer yapıp yatırıyorum bulaşık yıkarken yada çamaşır aşarken gelip yaptığımda ileri doğru gitmek yerine geri geri baya yol aldığını görüyorum 😁
Cgdm21 [bilinmeyen] başını artık kendi kaldırabiliyor kucağımiza aldığımızda yada yattığı yerde oturur vaziyete gelip etrafı keşfetmeye çalışıyor
Cgdm21 [bilinmeyen] erken çocuklarını daha geç koyun yürüteçe diyorlar kızlar 6 ayda tamamliyorsa etkenler daha uzun sürede takmiyormus cİnsel organ gelişimini canim
Cgdm21 DerenGrkemYetiker canım doktorumuz alın yürüteçe koyun yada direk oturturun demiyor ki zaten ne yapmak isterse uzak uzak destekleyin diyor bende bu postu bilgi amaçlı açtım