Rumeysayenerkurt Danone kaplarında gibi sütaş tadımix bebek ve çocuklara özel yoğurt var içeriğini falan araştıran var mı sağlıklı mı değilmi ? Benim oraya sütcü sadece salı günleri geliyo bi yaptığımıda 2-3 gün içinde bitirmem gerekiyormuş alayımmı kararsız kaldım siz nasıl yapıyorsunuz yoğurt işini kızım 7 aylık
Yasemnn34 Rumeysayenerkurt ben günlük süt alıp öyle yapıyorum kendim mayalıyorum. Zaten 4-5 gün falan anca yetiyor. İlk mayayıda activia kullanmıştım
Ucansupurge Rumeysayenerkurt Instagram’da ekgidaanneleri diye bir sayfa var hemşire bir hanım. Gerçekten gönderileri güzel ve bilgilendirici. Bugün bir hanımefendi içeriği temiz yoğurt sormuş. Sütaşin babymixini önermiş. Gene başka bir sayfa olan birmuhendisbirpediatristte pınarın organik yogurdunu önermişti ben onu alıyorum kendim mayalamiyorum.
sb- Rumeysayenerkurt sütaş babymix alabilirsiniz ben 4 doktora götürdüm içeriğini okuttum. Birisi beslenme ve alerji profu.. hepsi verebileceğimi söyledi mecbur kaldıkça tatilde vs isem veriyorum
Rumeysayenerkurt Yasemnn34 günlük sütü nereden hangi marka alıyorsunuz activia probiyotik olarak mı geçiyor tam olarak öğrenmek istiyorum hazırcı değilim daha çok kendim yapmayı tercih edenlerdenim aslında marketteki günlük sütler cam şişede olanlar mı
Senemmm11 Ucansupurge reklam için önermiştir o. İnstagramda ki önerileri asla dikkate almıyorum. Bugün kötülediği markadan yarın teklif gelse para için öve öve bitiremiyorlar
Yasemnn34 Rumeysayenerkurt evet cam şişedekiler. İçim yada sek marka. Activia probiyotikle mayalayabilirsiniz
Hanifemusa İçeriği ne kadar temiz olursa olsun , ambalajlı ürün sağlıklı gelmiyor bana. Sütü aldığınızda küçük küçük kavanozlqra mayalayinca 1 hafta 10 gün gidiyor. Bir çimdik tuz ve şeker at mayasina çok değil. Eksimez
Rumeysayenerkurt Hanifemusa teşekkür ederim öyle yapacağım:) benimde içim rahat etmedi zaten ambalajlı ürün sevmiyorum