blue5 Arkadaslar dolar borcu almıştık. Sizce dolar duser mi? Esi veya kendisi bu islerden anlayan var mi?
Melisayy blue5 babam seçim yakını düşecek diyor ama sadece ak partili olan babam diyor 😂😂 ak Parti’ye toz kondurmamak için
Kuzey06 blue5 gönül sana evet duser demeyi cok isterdi ama düşmez. Siz elinizden geldikce 3 e 5 e bakmadan dolar alin.
Naturall blue5 Bende merk ediyorum. Oğlumun yatırımı $ üzerinden düşerse nanay Gerçi uzun vadede bir şey olmaz diye düşünüyorum Benim de € borcum var 😂
blue5 Melisayy Kuzey06 Naturall Lisabh Katya Alimel plakayerli maysa-19 Elevka_96 Alimel Cloudsmom Cevaplar icin tesekkur ederim arkadaslarim. Zarara girdik ama ödedik cok şükür.
Katya blue5 eşimin dolar borcu var. Valla daha da çıkacak diye gecen ay aldı kenara koydu zamanı gelince verecek
Alimel blue5 düşmez dolardan anlamaya gerek yok geriye dönüp bakın hiç düştü mü ? Sürekli artıyo zaten
plakayerli Alimel 18’den 14’e düştü ya bi kere o insanları tereddütte bırakıyor ama benim de dolar borcum var ve alıyorum her ay biraz biraz mecbur
Alimel plakayerli aynen benim borcum yok ama bende tl de para tutmuyorum düştü ama uzun sürmedi ki hemen çıktı sen ben o ara dolar alamayız alanlar alır işte
maysa-19 blue5 bu saatten sonra anca fiyatlara bakarken sekerimiz düşer.bence elinde varsa en azından yarısını al çünkü düşer diye beklerken dahada yükselebilir.
Elevka_96 blue5 yıl sonu dolar tahminlerine bakın isterseniz 2023 yılı Nisan ayı için 21 olacak deniyor. Ve 2022 yılı için tahminler 10 TL olacak yönündeydi onu bile aştık bu rakamı dahi aşabilir.