queens Arkadaşlar kızım unlu ne varsa yer börek poğaça özellikle sebzeli makarna üç öğün versem yer sürekli hamur yemesinden bıktım vaRmı bizim gibi olan acaba çok nadir çorba köfte tavuk falan yer gunde bir iki yumurta yer domates saltalık zeytin o kadar 20 aylık
lceLady queens bütün cocuklar sever hamur işini. Bizimkide yer ama çok fazla vermıyorum. Yemek yer mesela ondan sonra veririm oda cok yiyemez kalır
Mmeelliikkeee queens bizimki de sever ama diğerlerini de yer kahvaltısını ekmeksiz yaptırıyorum . Tariflerinizi bebişe göre düzenleseniz tam buğday unuyla , hatta daha glütensiz sağlıklı şeylerle destekleseniz kabartma tozu vs kullanmadan . Erişte sadece köy yumurtasıyla yapılmış mesela kemik suyunda pişirseniz şimdilik yeme alışkanlığını bozmadan kesmeden alıştırmaya çalışmak daha iyi birde mutlaka sofraya sizinle otursun yemeye bence bu çok etkili.
Temmuz1 Zararli tabiki o kadar fazlası…arada ben de yapıyorum ama çorba sebze etli yemek falan yese daha iyi.simdi sorun görünmese de ileri de obeziteye yol açar.beyaz undan kaçının demişti bizim doktor.
Aslicamm queens merhaba, sadece obezite olarak düşünmeyin bu tarz beslenmeye devam ederse çocuk yaşta insülin direnci olabilir, trigliserit kolesterol, ldl kolesterol seviyeleri artabilir, hormonal bozukluklar gorulebilir